Boris Laursen fra 'Divaer i junglen' (Foto: Janus Nielsen)
Boris Laursen fra 'Divaer i junglen' (Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: Boris Laursen har fået en kæreste

Den såkaldte 'fuckboy' har besluttet sig for at holde sig til en enkelt pige.

'Paradise'-hunken Boris Laursen kan noget særligt, når det kommer til det kvindelige køn, og på hotellet i Mexico kaldte flere af de andre deltagere ham for 'fuckboy'.

Tidligere på ugen kunne noget dog type på, at Boris havde fundet sig en sød pige, men han slog fast overfor Realityportalen.dk, at hun kun var en flirt.

Tre dage efter har det dog udviklet sig mellem parret, så 21-årige Boris nu officielt er blevet kærester med 17-årige Josefine Nørgaard Winter på Facebook.

- Hun kan altid få mig til at smile, og så er hun en helt igennem fantastisk pige! Det er en følelse, der ikke kan beskrives, fortæller en forelsket Boris, som bestemt ikke har noget imod, at han ikke længere kan være en 'fuckboy':

- Det er helt fint, at det bare er Josefine og jeg. De sidste fire måneder, hvor jeg har kendt hende, har jeg alligevel ikke haft lyst til at gå i byen og være sammen med random-piger.

Josefine går på Øregård Gymnasium til hverdag.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ: Boris ude af ‘Paradise’: Jeg valgte selv at forlade hotellet

LÆS OGSÅ: Har ‘Paradise’-Boris fået en kæreste?

LÆS OGSÅ: Boris Laursen dømt for spirituskørsel

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.