Peter & Amalie juni 2012 (Foto: Privat)
Peter & Amalie juni 2012 (Foto: Privat)

HOT NEWS: Amalie Szigethy og Peter Birch ses igen

Det tidligere reality-par har haft et turbulent forhold gennem tiden, men nu er de endnu engang begyndt at ses.

Siden Peter Birch og Amalie Szigethy mødte hinanden under optagelserne til ‘Paradise Hotel’ i 2009, har de levet en omtumlet tilværelse, hvor de op til flere gange er gået fra hinanden og fundet sammen igen.

De sidste par år har parret dog levet hver sit liv uden den store kontakt og begge haft andre kærester. Nu er både den gravide Amalie og Ulven Peter dog tilbage på singlemarkedet. Og efter Peters indlæggelse på hospitalet sidste uge, er parret igen blevet ført sammen.

- Amalie var den første, som skrev til mig efter min indlæggelse. Hun har altid været rigtig omsorgsfuld og haft et stort hjerte, og det er da bare virkelig betænksomt og flot, at hun stadig er der for mig, efter alt vi har været igennem. Det betyder rigtig meget for mig, siger Peter til Realityportalen.dk og fortsætter:

- I mandags var jeg hjemme hos hende, hvor vi bare snakkede, hyggede og lavede mad sammen. Vi har jo altid snakket godt sammen, men vi er kun venner, og det skal vi også kun være. Jeg er jo også lige kommet ud af et forhold, og jeg tror, at Amalie gerne vil koncentrere sig om sin baby i stedet for at tænke på at finde en ny kæreste.

AFSLØRING: Gravid Amalie Szigethy er single

Skal ses igen

Peter fastslår ligeledes, at han og Amalie skal ses igen som venner. Og han håber på at kunne følge lidt med fra sidelinjen, når Amalie bliver mor.

- Mens vi har haft kærester, har vi slet ikke set hinanden. Det kan man bare ikke på samme måde. Men vi har så mange oplevelser og minder sammen, så det er rigtig rart at snakke sammen. Vi kender jo hinanden super godt, forklarer Peter og tilføjer:

- Jeg glæder mig til, at Amalie bliver mor. Det er da lidt sjovt, synes jeg. Jeg håber da også på, at jeg kan få lov til at følge lidt med i det hele. Men det må tiden jo vise. Lige nu tager vi det bare stille og roligt.

Se billeder af Amalie og Peter øverst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: WEB-TV: Peter Birch taler ud om forholdet til Amalie

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch indlagt efter vild bytur

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch er blevet single

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.