Foto: Privat
Foto: Privat

HOT NEWS: Amalie Szigethy er gravid

Den populære reality-stjerne afslører nu, at hun skal være mor.

Reality-stjernerne bliver gravide på stribe. Og nu afslører endnu en velkendt reality-babe, Amalie Szigethy, at hun er 12 uger henne og skal være mor i løbet af 2016.

I efteråret var Amalie en tur i Los Angeles, og det er her, under en palme, at ønskebarnet er blevet undfanget. Faren til barnet er Amalies hidtil hemmelige kæreste Mikkel.

– Mikkel og jeg har kendt hinanden i fire år, hvor vi var bedste venner. Så blev vi kærester sidste år, og Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby, afslører Amalie Szigethy overfor SE og HØR.

– Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, TV og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år.

Kæresten Mikkel er ikke et kendt ansigt, og det er også derfor, at Amalie ikke tidligere har afsløret sin nyfundne kærlighed.

LÆS OGSÅ: Jeg er ligeglad med, hvad Peter mener

Peter er fortid

Tilbage i oktober i år talte den populære reality-stjerne Amalie Szigethy ud om følelserne for Peter Birch, 32, som hun bekendt fandt sammen med, da de begge medvirkede i 'Paradise Hotel' tilbage i 2012.  

Her udtalte hun blandt andet, at hun altid vil stå med åbne arme, hvis han skulle få brug for hendes hjælp.

Peter var overrasket over indlægget og hendes tanker, og han slog fast, at han for længst var kommet videre, og at alt var fortid mellem ham og Amalie. Det skal han ifølge Amalie være velkommen til.

– Det er helt fint, at Peter siger, at han er videre. Det er jo ikke, fordi mit blogindlæg blev skrevet for, at han skulle læse det. Det er tænkt til mine fans, fordi de spørger ind til ham, og så ville jeg, én gang for alle, tale ud om det. Så hvad han synes om det, det er jeg faktisk ligeglad med, udtalte Amalie efterfølgende til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Jeg tænker heller ikke på ham, men som jeg også skriver, så er det jo klart, at jeg bliver mindet om ham, når folk hele tiden spørger ind til ham. Jeg ville ønske, at jeg ikke skulle tænke på ham, for det har jo været hårdt for os begge to. Men i dag er der ingenting mellem os, og vi snakker slet ikke sammen.

Nu venter Amalie barn med kæresten Mikkel, som hun som nævnt fandt sammen med i 2015.

Se billeder af Amalie øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tilbage i LA: Vil udleve den amerikanske drøm

LÆS OGSÅ: Amalie svarer igen på kritik: Jeg er ingen reality-fiasko

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.