HOT NEWS: Amalie lancerer sin nye tøjkollektion

Inden længe ser forsidefruens tøjkollektion dagens lys.

Realitystjernen Amalie Szigethy har i mange år haft en drøm om at designe sit eget tøj. Hun har både overvejet at designe ventetøj og kjoler til kvinder, men i aftes i TV3-programmet 'Forsidefruer' fortalte hun, at det nu er børnetøj, som hun vil satse på.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Princess tager stor beslutning for datteren: Det er ikke et overgreb

Denne gang er det dog ikke blot ved overvejelserne, men derimod på vej til at blive en realitet. Amalie kan nemlig afsløre, at hendes børnetøjskollektion bliver lanceret i foråret 2019.

- Jeg har været så spændt helt nede i min mave, fordi jeg har gået og drømt om dette, siden min lille pige kom til verden. Alt inspiration kommer fra mit hjerte barn, Josephine. Derfor: José José studio. Børnetøjskollektionen er henvendt til alle de søde ballerinaer og prinsesser, og hvad der ellers findes derude. Petit by Jose er navnet på den første kollektion, som lander i foråret 2019, og jeg kan ikke fortælle, hvor meget jeg glæder mig, afslører Amalie på sin blog.

LÆS OGSÅ: Amalie i nyt projekt: Det er knald eller fald for mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

- Jeg har et super dygtigt team bag mig, og vi har allesammen arbejdet og arbejder på højtryk for at kunne give jer de lækreste produkter med mine helt egne ideer, som jeg synes, man har manglet i børneuniverset i Danmark. Da det er 120 procent mit helt eget design, som jeg går i luften med, er jeg så stolt af projektet. Dette sker ikke over night, og der er lang vej fra drømme til virkelighed, men jeg er igang med at udleve en af dem nu. og det gør mig stolt og lykkelig, fortsætter hun.

Amalie har allerede åbnet hjemmesiden, José José Studio, hvor tøjet vil blive lanceret. Allerede nu er det muligt at gå ind at tilmelde sig nyhedsbrevet, hvor man får besked om, hvornår tøjet udkommet.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejede at droppe ‘Forsidefruer’: Sådan har hun det nu

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

Se Amalie præsentere sit nye tøjmærke i videoen fra hjemmesiden herunder:

LÆS OGSÅ: Realitybabe skal gennem omfattende operation

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare