(Foto: Lucas Sieber)
(Foto: Lucas Sieber)

HOT NEWS: Amalie får sin egen YouTube-kanal

Nu kan du få alt at vide om Amalie Szigethys tøj, makeup og hverdag på YouTube.

Hvis du også savner programmet 'Amalies Verden', så er der håb forude. Den populære reality-babe afslører nemlig, at hun nu starter sin egen YouTube-kanal.

- På kanalen fortæller jeg om mit tøj og giver gode råd til make-up og styling. Jeg vil også filme min dagligdag, hvor jeg ligesom prøver at lave min egen version af 'Amalies Verden' - bare på YouTube, siger Amalie og fortsætter:

- Jeg er jo nødt til at have nogen, der kan hjælpe mig med det her til at starte med, da der jo er meget der skal klippes og sådan noget. Men der er allerede nogle kameramænd og klippere, der har meldt sig. Så det er super fedt.

LÆS OGSÅ: DR tester Amalies intelligens

Inspiration fra USA

Ideen til at starte 'Amalies Verden' på YouTube kom til, efter at Amalie selv havde undersøgt en masse på nettet.

- Jeg sidder jo tit og kigger på YouTube. Her har jeg så set en masse amerikanske piger og set, at det er meget populært i USA, at man efterligner kendissers look via nettet, forklarer Amalie og tilføjer:

- Desuden har der været rigtig meget efterspørgsel på mit hår og mit tøj. Jeg har ikke altid tid til at svare på spørgsmål, så jeg tænkte, at jeg så kunne forsøge at gøre det ved at bruge YouTube.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy vil have en baby

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser