Højgravide Sarah Tiedt afslører: Har sagt nej til at blive sat i gang

Sarah Tiedt og kæresten Türker Alici venter spændt på at blive forældre inden længe.

Sarah Tiedt, der er kendt fra 'Paradise Hotel', er højgravid og har termin på mandag den 24. april. For to dage siden var hun til det sidste kontrolbesøg på Skejby Sygehus, og her blev hun tilbudt igangsættelse.

- Baby K er stadig de 18 procent mindre, men hun følger fint sin egen kurve (personalet ser ingen bekymring overhovedet). Hun er sund og rask, og alt ser fint ud, skriver Sarah i en længere graviditets update på Instagram.

Grundet babyens lille størrelse fik Sarah og Türker muligheden for at blive sat i gang.

- Jeg var sådan “nu”?? Og hun var sådan ja nu, eller generelt om du ønsker en igangsættelse. Det er lidt vildt, synes jeg. Men Türker og jeg fik kort snakket om, at vi gerne vil lade det ske naturens vej, hvis man kan kalde dét det? Og så må en igangsættelse ske, hvis det bliver nødvendigt, hvis vi går over til 41+0 - vi må ikke gå til 41+5 før en igangsættelse, da hun er -18 % mindre. Så vi må kun gå til uge 41+0, forklarer Sarah fortsat.

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Hele Danmarks Prinsesse Isabella fylder år

Selvom de i første omgang har fravalgt en igangsættelse, så betyder det dog ikke, at Sarah og Türker er ikke er parate til at se deres datter komme til verdenen.

- Vi er bare så klar! Næsten... Vi mangler stadig et puslebord. Damn jeg synes, de fleste pusleborde er røv grimme, lyder det fra Sarah med et griner.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard melder alt klar: Kom ud lillesøster