Højgravide Nadia Shila jubler: Tillykke til os!

Nu lysner det hele for den unge mor og hendes forlovede.

Nadia Shila Petersen rykkede for næsten halvandet år siden teltpælene op og flyttede fra Danmark til USA sammen med sin mor. Efter nogle måneder i en lejlighed slog de igen pælene i jorden og flyttede ind i et telt ved siden af motorvejen, og siden da har de levet uden fast bolig.

Men hvis man skal tro 'De unge mødre'-deltageren, så lysner det hele nu for alvor for hende. Sammen med sin forlovede, Jeremy, har den højgravide unge mor nemlig fået fast bolig, og på mandag flytter de ind i deres nye toværelses-lejlighed. Det fortæller parret på deres fælles blog.

LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: Nadia Shila vender tilbage til skærmen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når Nadia Shila og kæresten er ude at tigge om penge.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Jeg har muligvis kræft

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har truffet svær beslutning: Derfor gjorde vi det

- Tillykke til os! Efter alt det, vi har været igennem, kan vi endelig - med hjælp fra vores sødesagsbehandler - sige, at vi flytter ind i vores lejlighed. Forhåbentlig mandag den 15., hvilket er to dage før min termin. Nu fokuserer vi på at få møbler og få flyttet det hele igen, men det er okay. Det vigtigste er, at vi nu er sikre, skriver hun.

Nadia Shila vender tilbage til skærmen på onsdag den 17. januar klokken 21:00, når DR3 sender det første af to dokumentarprogrammer om den unge mor.

Her kan du læse hele Nadia Shilas blogindlæg.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila afslører: Så vildt er vores sexliv

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og kæresten er startet i parterapi

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Sådan har jeg det med porno