Højgravide Mette Bluhme Rieck: Ikke tid til komplikationer

Mette Bluhme Rieck må ikke føde alt for tidligt.

Tv-vært på 'Aftenshowet' Mette Bluhme Rieck var mandag eftermiddag taget til skolancering hos Lisbeth Østergaard, 41, selvom det var hendes 39-års fødselsdag.

- Lisbeth er tæt på at være min bedste veninde, så selvfølgelig skulle jeg komme. Hun var med til min fødselsdag i morges, og så kunne jeg jo smutte ind til hendes sko-fødselsdag nu, så det er helt perfekt, fortæller den højgravide tv-vært, da HER&NU fanger hende til eventet.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om nyt projekt: En drøm er gået i opfyldelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth Østergaard fortæller om sit nye projekt. 

LÆS OGSÅ: WHAT? Inger Støjberg og Linse Kessler er blevet slyngveninder

Mette Bluhme Rieck er seks måneder henne i sin graviditet, og det er begyndt at kunne mærkes.

- Der er lidt bækkenløsning, der driller, men sådan er det, der er så mange ting, når man er gravid, fortæller Mette, der generelt føler, hun er heldig i graviditeten, og den stime af held får hun brug for, da hun har arbejde frem til tæt på termin.

LÆS OGSÅ: Se alle de nye par i 'Jaget vildt'

- Jeg skulle gerne være arbejdsdygtig i to måneder endnu, for jeg har lige en finale i det designprogram, jeg laver, som er 'Danmarks næste klassiker'. Finalen kunne først ligge 6. januar, og det er altså 3-4 uger før, jeg skal føde, så jeg krydser fingre, fortæller Mette, der håber, at baby bliver derinde frem til termin.

- Der er så mange ting, der kan gå galt i en graviditet, og der er så mange ting, man kan have det skidt over, og lige nu føler jeg mig overordnet set rimelig heldig. Jeg er rimelig godt kørende, det er dejligt, fortæller Mette og håber, at det fortsætter sådan.

Hvorvidt Mette Bluhme Rieck og kæresten Kasper Nielsen venter en dreng eller en pige, afslører de ikke, da der stadig er flere familiemedlemmer, der endnu ikke kender kønnet. Dog ved de det selv, og de ved også, hvad navnet skal være.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Sofie Linde endt i uheldig situation