Højgravid ung mor endte på fødegangen: Faldt og slog maven

Martinna fik sig noget af et chok, da hun pludselig måtte på fødegangen i uge 33.

Martinna Petersen fra 'De unge mødre', der er gravid og i uge 33 med sit tredje barn, endte i går på Regionshospitalet i Randers. Martinna har under hele sin graviditet haft det dårligt, men det var ikke derfor, hun måtte forbi fødegangen i går.

- Efter et par dages utilpashed, kvalme og hovedpine endte jeg en tur på fødegangen i dag - egentlig ikke på grund af det, men fordi at jeg var så klodset at falde, og det resulterede i et hårdt slag mod maven, fortæller Martinna i et Instagram-opslag.

LÆS OGSÅ: Ung mor deler rørende billeder af sin datter: Vi skal undgå smitte

Luca, Martinnas søn i maven, har heldigvis ikke taget skade af faldet, hvilket naturligvis er det vigtigste for den vordende mor, der blev undersøgt for sin utilpashed, da hun var forbi fødegangen i går.

-  Jeg blev tjekket for svangerskabforgiftning, som jeg heldigvis heller ikke havde. Jeg er bare ved at være så brugt altså. Jeg har det dårligt det meste af dagen, og jeg synes bare, det hele er fucking hårdt. Jeg føler aldrig, at der har været længere til termin. Men jeg holder ud. Det bliver jeg nødt til. For det vigtigste er hundrede procent, at Luca har det godt, skriver Martinna fortsat.

LÆS OGSÅ: Gravid realitybabe afslører fremtidsplaner med anden realityfyr

LÆS OGSÅ: Ung mor i uge 27: Tanker om fødslen giver mig angst

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører stor nyhed