Hjemme hos 104-årige Lise Nørgaard: Besøg på plejehjemmet

Lise Nørgaard åbner dørene op for sit nye hjem.

I februar flyttede Lise Nørgaard ind på Else Mariehjemmet i Humlebæk, og hendes familie meddelte, at hun ikke længere ønskede at give interviews.

Forfatteren og journalisten, der i juni fyldte 104, har dog alligevel valgt at åbne dørene til sit nye hjem for veninden Cecilie Frøkjær, 53, og et tv-hold.

Artiklen fortsættes under videoen med Gunnvør, der er til premiere på ‘House of Gucci’…

– I sensommeren 2021 mødtes de to til en snak om et langt liv. Også selv om Lise Nørgaard egentlig havde besluttet, at hun har sagt mere end rigeligt i sit liv, fortæller TV2 om besøget, der er blevet til en dokumentar, som får premiere mandag den 27. december kl. 20.55.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par har endelig fået svar: Sønnen er autist

De to kvinder har et meget nært forhold, og det vil uden tvivl afspejle sig i en ærlig samtale.

– Ja, vi griner af de samme ting, og vi griner meget. På trods af den enorme aldersforskel er vi på linje med hinanden. Mit forhold til Cecilie er også forbundet med, at jeg egentlig ser mig selv i hende, da jeg var på den alder, har Lise Nørgaard tidligere sagt om tv-værten, som hun både har skrevet bøger med og holdt foredrag sammen med.

Lise Nørgaard i sin lejlighed i Else Mariehjemmet i Humlebæk. (Foto: Tiki Media/TV2)
Lise Nørgaard i sin lejlighed i Else Mariehjemmet i Humlebæk. (Foto: Tiki Media/TV2)

Julen skal den 104-årige Lise fejre hos familie.

LÆS OGSÅ: WHAT! Er han det nye medlem af ‘Forsidefruer’?

– Hun skal holde jul hos barnebarn Camilla, hvor den står på risengrød, and og knas. Det er et krav!, fortæller Lise Nørgaards datter, Dorte Flindt Myhre, 75.

– Vi regner stærkt med, at hun også gæster os til 2. juledags frokost og som sædvanlig den store pakkeleg, hvor almindelige gode manerer forvandler sig til griskhed og et meget højt støjniveau, der er gaver til alle – også hundene.