Hildas bøn til familien: Stem ikke på mig!

Hilda Heicks svigersøn Jesper Vollmer fortæller, at selvom Hilda nyder 'Vild med dans' i fulde drag, så er hun ved at være slidt op. Så familien behøver ikke hjælpe til med at stemme hende videre.

Hilda Heicks svigersøn, tv-kokken Jesper Vollmer, er i aften inde i 'Vild med dans'-studiet for at se svigermor svinge hofterne sammen med hans og Anette Heicks to børn, 10-årige Storm og 15-årige Eliot, samt Jespers mor Linda og selvfølgelig svigerfar Keld Heick.

- Jeg kunne lige så godt tage næste uge, for hun bliver jo ved, hun bliver heller ikke stemt hjem i dag! Hun klarer sig jo sindssygt godt, fortæller Jesper Vollmer med et grin.

Hilda Heick har god opbakning i 'Vild med dans'-studiet denne fredag

Keld Heick, Jesper Vollmer, hans og Anettes to børn Eliot og Storm, samt Jespers mor Linda (Foto: Henrik R. Petersen)
Keld Heick, Jesper Vollmer, hans og Anettes to børn Eliot og Storm, samt Jespers mor Linda (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald i stor sorg

"I behøver ikke stemme på mig mere!"

Han nyder at se, hvor positiv en effekt, det har på Hilda at være med i 'Vild med dans', men han kan også godt mærke, at det tager hårdt på den 74-årige sangerinde.

- Hun blomstrer jo helt vildt! Hun nyder det, men selvfølgelig er det hårdt for hende, hun kæmper jo med det, og hun har jo pisse ondt i alle ender af kroppen. Hun siger også: "I behøver ikke stemme på mig mere, fordi jeg er rigtig træt", men selvfølgelig skal vi vride det sidste ud af det, griner Jesper.

- Jeg tror, det var lidt ironisk sagt også, men hun er ved at være mør! Men det tror jeg, mange af danserne er, fortsætter han.

Herunder kan du se Hilda blandt andet fortælle, hvorfor hun bad familien lade være med at stemme på sig

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk)

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn

Savner svigermor

Ligesom Hildas mand Keld, så savner Jesper Vollmer også Hildas selskab, men han under hende fuldt ud at dedikere sig til 'Vild med dans'.

- Jeg ser hende ikke særlig meget i øjeblikket, men vi snakker sjovt nok meget i telefon, hende og jeg. Det er lidt hyggeligt, og samtalerne er meget lange, fordi vi ikke ser hinanden. Jeg savner hende, men samtidig nyder jeg jo helt vildt at se hendes glød i øjnene i øjeblikket, fortæller Jesper, der også gerne røber, at hans kone Anette altid fælder en stolt, lille tåre, når de ser hendes mor på dansegulvet i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Han har skuffet mest i 'Vild med dans'