Her er de nominerede: Hvem bliver årets komiker?

Årets komiker skal findes, og nu kan du se, hvem der har en chance for at løbe afsted med titlen.

Her til morgen har TV 2 løftet sløret for, hvilke komikere der er på listen og dermed nomineret til at blive 'Årets komiker' til Zulu Comedy Galla.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnenes far: Vi elsker hinanden!

Igen i år løber det store live show af stablen i Operaen. Det kommer til at foregå torsdag den 2. september, og bliver som altid sendt nogle dage senere. Denne gang er det søndag den 5. september, at  TV 2 Zulu blænder op for showet.

Her kan du stemme på den komiker, du synes, der det seneste år har været den sjoveste.

De nominerede er:

Adam & Noah

Adam & Noah er nomineret for deres tredje og sidste show 'Farvel og Tjak'. Og selvom det altid er vemodigt at sige farvel, har det nok sjældent været sjovere. Adam & Noah giver en sidste gang prøver på deres evne til at nedbryde tabuer og spidde danskheden, mens de med deres fjollede tilgang, stadig formår at favne bredt. Tilbage står vi med et komisk makkerpar, som har været med til at åbne comedy for et nyt publikum.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Christian Eriksen nyder livet i Italien

Linda P

Linda P er nomineret for sit femte onemanshow 'Sabotagehunger'. Selvom Linda aldrig har været bleg for at invitere publikum med indenfor i hendes turbulente liv, er det som om, at hun denne gang kradser en smule dybere. Resultatet er et åbent og ærligt show, der grundet Lindas tekniske kunnen aldrig går på kompromis med træfsikkerheden. Linda P har altid været kendt for at fornye genren med et væld af udtryksformer, men denne gang fornyer hun også sig selv.

LÆS OGSÅ: Nynne efter anklager om vold: Lad Robert være

Martin Johannes Larsen

Martin Johannes Larsens er nomineret for sin Instagram-profil. I en tid hvor alle spillesteder var lukket ned, leverede Martin tiltrængte daglige to-go grin til hele landet. I kraft af sin unikke og stilsikre fremtoning er han blevet bannerfører for en ny generation af komikere, som gør sig på andre platforme end de skrå brædder. Med sit fantasifulde tilgang til faget er Martin beviset på, at man sagtens kan give folk et hurtigt grin, uden at gå på kompromis med dets substans.

LÆS OGSÅ: Efter brystoperation: Mathilde afslører kærestens reaktion

Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er nomineret for sit andet onemanshow “Turen går til Nikolaj Stokholm”. Her demonstrerer Nikolaj endnu en gang, hvor mange tangenter hans komiske talent har at spille på, når han med sin uforlignelige timing og geniale mimik formår at ramme hele familien Danmark fra første sekund. Kombinerer du det med et billetsalg på den gode side af 110.000, er det umuligt at komme uden om ham, som en af de nominerede til ‘Årets Komiker’.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-babe afslører planer om flere børn