HER ER DATOEN: 'Jersey Shore' vender tilbage

Der er ikke lang tid til, at tv-seerne igen kan opleve fest, druk og drama på MTV.

Der var gode nyheder til 'Jersey Shore'-fans i slutningen af sidste år, da MTV endelig meldte ud, at det populære realityprogram i år vender tilbage efter seks års pause. Og nu er datoen klar for premieren på 'Jersey Shore: Family Vacation', der i år foregår i Miami

LÆS OGSÅ: ‘Jersey Shore’-stjerne erklærer sig skyldig: Risikerer 15 år i fængsel

LÆS OGSÅ: Så vildt bor hun: ‘Jersey Shore’-stjerne sælger millionvilla

Den 5. april vender Jennifer ‘JWoww’ Farley, Nicole ‘Snooki’ Polizzi, Michael ‘The Situation’ Sorrentino, Deena Cortese og resten af 'Jersey Shore'-holdet tilbage til tv-skærmene, hvor de igen er klar til at fest, druk og drama. Det skriver MTV i et opslag på Instagram, hvor det også bliver klart, at tv-seerne får lov til at se Angelina 'Uhm ... Hello' Pivarnick i den nye sæson.

Det er seks år siden, at 'Jersey Shore'-holdet sidst var samlet til fest og farver, og der er sket meget hos deltagerne siden da. ‘JWoww’ og ‘Snooki’ er begge gift og har to børn, mens Deena Cortese også er blevet gift. 'Pauly D' er blevet far til en lille pige, og det samme bliver Ronnie senere i år. Desuden kan 'The Situation' se frem til en fængselsstraf, efter han har erklæret sig skyldig i blandt andet dokumentforfalskning og skatteunddragelse.

LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

LÆS OGSÅ:  Dansk realitydeltager i retten: Tiltalt for at tæve datteren i årevis

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu