Her er årets realitybabe 2020

Med kun 101 stemmer til forskel, var der tæt løb mellem første- og andenpladsen. Men vinderen i kategorien 'Årets realitybabe 2020' er fundet.

Selvom vi alle i det forgangne år er gået lidt rigeligt i sweatpants og uden make up under vores mange hjemmearbejdsdage, så har 2020 altså også budt på en række labre babes. Vi har udvalgt 25 af de absolut labreste kvinder fra det seneste års realityprogrammer, og det har ikke været nemt.

Men afstemningen er nu lukket, og årets babe er fundet. Der er både nye ansigter og gengangere på listen, og vinderen er i år også et helt nyt ansigt.

LÆS OGSÅ: Her er årets reality-babe 2019

Jonass Janec Jensen fra 'Paradise Hotel' kan godt være en stolt mand, det er nemlig hans kæreste, 22-årige Asta Björk fra 'Vild med dans', der har vundet titlen. Hende har vi igen i år oplevet på skærmen i efteråret og vinteren, hvor hun sammen med Faustix dansede sig til en 9. plads i underholdningsshowet.

(Foto: Henrik R. Petersen.)
(Foto: Henrik R. Petersen.)

Men i konkurrencen om at blive årets babe har hun altså hevet førstepladsen i land. Dog er hun skarpt forfulgt af 25-årige Camilla Thoby fra 'Ex on the Beach' sæson 4 og 5, der begge er blevet vist i 2020.

- Det havde jeg da ikke lige set komme. Men det er da meget sjovt, siger Asta til Realityportalen.

- Jeg synes altid, det er sjovt med de her kåringer, i kører. Og jeg synes, det er fuldt fortjent, at Asta vinder, selvom hun nok ikke betegner sig selv som en realitybabe. Reality eller ej, så er hun en kæmpe babe i mine øjne, siger Jonass om kåringen.

I topfeltet på listen er også Line Maria Busk, Irina Olsen og Amanda Mogensen - og så er der også et par 'Vild med dans'-babes mere at finde, da både Jenna Bagge og Mille Funk også ligger godt placeret.

LÆS OGSÅ: Jubler: Vi skal have tvillinger!

Ellers har det nærmest været en tradition, at 'Familien fra Bryggen'-stjernen Geggo skulle løbe med sejren. Hun har vundet titlen de sidste fem år, på nær lige i 2018, hvor Olivia Salo fra 'Love Island' vandt kategorien.

LÆS OGSÅ: CHOK! Nicklaes dummer sig

(Foto: Janus Nielsen.)
(Foto: Janus Nielsen.)

Her kan du se de tre øverst placerede i afstemningen:

  1. Asta Björk 'Vild med dans' (16%, 1.373 Votes)
  2. Camilla Thoby 'Ex on the beach' (14%, 1.274 Votes)
  3. Mathilde Gøhler 'Remee og Mathilde' (9%, 791 Votes)