Her er årets reality-hunk 2021!

Vinderen er fundet, og der er tale om en helt ny stjerne i reality.

I to år i træk er Cengiz Salvarli fra 'Familien fra Bryggen' løbet med titlen, men i år er Cengiz slået med længder af den nye stjerne i reality Sinan Türkmen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Olivia fortæller om 'Paradise Hotel'. 

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-David skadet under troskabstesten

Sinan har været et offentligt ansigt i mange år, da han har været en stor YouTube-stjerne, men at være et offentligt ansigt tog for alvor fart, da han i foråret medvirkede i 'Paradise Hotel' sæson 17, og nu står han som vinder af årets hunk 2021 hos Realityportalen.

- Jeg er så sindssygt beæret over at så mange har stemt på mig i år. Jeg var seriøst i chok over, at mit stemmetal eksploderede så meget på så kort tid. Det viser bare, hvor reelle folk er overfor mig ved at støtte mig, og det har mega stor betydning, fortæller Sinan om titlen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-hunk skal være far

Sinan er samtidig stolt over at have slået Cengiz, der fik en andenplads med 9 % af stemmerne, mens Sinan fik 32%.

- At jeg har vundet over selveste Cengiz med 23% flere stemmer, som er et fremragende reality-ikon, forstår jeg stadigvæk ikke. Det havde jeg slet ikke forestillet mig, fortæller Sinan og fortsætter:

- Alt det her er stadigvæk ret nyt for mig, og jeg er så glad for, at mange tager mig godt ind i varmen. Jeg ELSKER seriøst hver en person, som har stemt på mig, og de skal vide, at uden dem ville jeg slet ikke stå i denne situation + de mange andre situationer. TÆNK AT JEG HAR VUNDET, WHAATT! Jeg sender massere af kærlighed herfra, slutter Sinan.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’ står i vejen for Sinans tv-planer med sin mor