Helle Thorning-Schmidt kom Cecilie Schmeichel i forkøbet

Lagde du mærke til Cecilie Schmeichels kjole fredag aften?

Cecilie og Damian dansede sig videre i 'Vild med dans' fredag aften til trods for, at dommernes karakterer gav parret en sidsteplads inden sms-stemmerne fra seerne.

- Jeg var overbevist om, vi skulle i omdans. Mentalt er jeg træt af at være bagud fra start, og det var ikke det, jeg ville være i 'Vild med dans'. Jeg ville gerne blomstre, fortæller Cecilie og fortsætter:

- Vi har de skønneste seere, vi er så taknemlige. Vores telefoner var rødglødende, da vi kom ud.

Artiklen fortsætter under billedet.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard stopper sin kræftbehandling

Seerne kunne se, Cecilie blomstrede på scenen, hvilket den smukke kjole måske også var med til. Kjolen har Damian haft stor indflydelse på.

- I blev ret enige om, den er lilla, det synes jeg jo ikke. Så jeg kalder den hele tiden en sapphire, for det synes jeg, den er, forklarer Cecilie om farven.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager frier til kæresten på tv

Cecilie fortæller også, at Damian valgte snittet.

- Helle Thorning-Schmidt kom lige lidt før, desværre. Men vi havde tænkt meget over, at der skulle være en masse åbent, så holdningen kom helt op, fortæller Damian.

LÆS OGSÅ: RØRENDE BILLEDER: Dronningen ved dronning Elizabeths kiste

Kjolen har ligesom Helle Thorning-Schmidts kjole lidt lange ærmer, men dog ikke så lange. Under kjolen er en lille overraskelse i form af en anden farve, hvilket de færreste nok bemærkede.

Se hele interviewet med Cecilie og Damian øverst i artiklen.

Artiklen fortsætter under billedet. 

LÆS OGSÅ: Leif har ikke kontakt til sin datter: Jeg savner hende

Sarah Grünewald havde taget Helle Thorning-Schmits kjole på i starten af andet liveshow for at give et statement. Se den meget omdiskuterede kjole herunder: