Heidi om Nadia Shilas graviditet: Jeg bliver mormor for sjette gang

Nadia Shilas mor, Heidi, bor med familien i Los Angeles, og hun glæder sig til at blive mormor for sjette gang.

I sidste uge afslørede 'De unge mødre'-ikonet Nadia Shila, at hun er gravid og sat til starten af næste år. Barnet bliver hende og ægtemanden Jeremys tredje fælles barn, mens de hver har et barn fra tidligere forhold.

– Det var vildt unexpected, men vi glæder os og håber på at lille peanut holder ved derinde, lød det fra Nadia Shila.

Herunder kan du se scanningsbilledet. Artiklen fortsætter efter opslaget.

LÆS OGSÅ: Forelsket ‘Ex’-Robin: Jeg er sgu faldet for ‘Årgang 0’-Mathilde

Heidi: Det glæder mit hjerte

En anden, der glæder sig over familieforøgelsen, er Nadia Shilas mor, Heidi, som man også kunne følge i 'De unge mødre'.

- Vi har det alle fint. Vi holder os så vidt muligt hjemme på grund af coronakrisen, forklarer Heidi overfor Realityportalen efter nyheden om, at Nadia Shila venter sig.

LÆS OGSÅ: Efter breakup: Nu får Amanda lavet større bryster

Heidi bor sammen med Nadia Shila, Jeremy og deres to børn Hope og Hayden i Long Beach i Los Angeles, og hun kan ikke vente til, at der kommer endnu en lille ny beboer.

- Jeg glæder mig til at blive mormor igen. Når den lille kommer, er jeg så mormor til seks plus bonusmormor til Jeremys datter Aile. Jeg er selv fra en adoptivfamilie, hvor jeg ikke havde søskende. Så det glæder mit hjerte, at mine børnebørn får hinanden! De vil få stor glæde af hinanden op igennem livet, fortæller Heidi.

Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

Nadia Shila er på vej til at gøre Heidi til mormor for fjerde gang. De to andre børnebørn er Heidis ældste datters to piger på halvandet og fem år, som bor i Danmark.

- Jeg har set den ene før, vi rejste herover til USA, og vi har videochattet nogle gange. Den yngste har jeg ikke set in real life, da vi jo er her i USA, men selvom vi er herovre, følger vi med i pigernes liv alligevel, forklarer Heidi.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser myndighederne: Rejser til Cypern

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe bliver filmet og fotograferet i smug