Heidi Frederikke efter ‘Vild med dans’: Derfor har jeg vundet

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det kan Heidi Frederikke Sigdal skriver under på, efter hun blev stemt hjem i fredagens 'Vild med dans'.

Hun røg ud af 'Vild med dans' i fredags og var derfor ikke engang tæt på at løbe med titlen som årets vinder af danseprogrammet. Og selvom det var en følelsesladet afsked med programmet, så føler tv-vært Heidi Frederikke, at hun alligevel har vundet den største premiere af dem alle.

LÆS OGSÅ: Drømmer om at blive vært på ‘Vild med dans’

Det skriver hun i et opslag på Instagram.

- Det kan lyde underligt, men 'Vild med dans' sluttede på det helt rigtige tidspunkt for mig, indleder hun og fortsætter:

- Lige der i fredags vandt jeg alt det, jeg håbede på, da jeg sagde ja tak til at være med i programmet. Jeg vandt over nervøsiteten. Og jeg vandt over angsten for at gøre noget, jeg ikke kan finde ud af foran andre mennesker.

LÆS OGSÅ: Derfor nægter kendt TV 2-vært at være med i 'Vild med dans'

Programmet har været så vild en oplevelse for tv-værten, der nu virkelig sætter pris på, hvad det har givet hende.

- Jeg har vist mig selv - og forhåbentlig andre - at det er okay ikke altid at være fejlfri og perfekt. Det tog mig 44 år. Men hold nu op - det var lige nøjagtigt den personlige sejr, jeg håbede, 'Vild med dans' kunne give mig, afslutter hun i opslaget, inden hun også takker sin dansepartnet Michael Olesen for nogle fantastiske uger i danselokalet.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjernes store problem: Jeg er en dårlig taber

Heidi Frederikke Sigdal er til dagligt tv-vært på 'Go' morgen Danmark'. Hun og dansepartnere Michael var det fjerde par, der måtte forlade programmet.

LÆS OGSÅ: Jimilian med stor gestus til Asta i aftenens 'Vild med dans'

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Heidi Frederikke (@heidifrederikke)