Philip May og Simone Hvenegaard (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)
Philip May og Simone Hvenegaard (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)

Havde du set den komme? Så meget engagerer Philip sig i Simones graviditet

Philip og Simone venter en lille dreng i slutningen af december, og lige nu går tiden med forberedelser til ankomsten af deres fælles barn - en opgave, som Philip tager stor del i.

Philip og Simone mødte hinanden på 'Paradise Hotel' i 2017. Og siden de dengang blev kæreste har de altid vidst, at de gerne ville have børn sammen. Stod det til Philip, havde de fået et barn med det samme, men Simone ville gerne være færdig med sin uddannelse som Socialpædagog først. I dag er parret da også glade for, at de ventede de 3,5 år, som uddannelsen tog, så de dermed var 100% klar over, at det var den rette beslutning at få et barn, det fortæller de i en Q&A med Realityportalen, hvor de også afslører, hvor meget Philip går op i graviditeten.

- Jeg tænker rigtig meget over det ansvar, jeg får for et andet mennesker, og nu er det altså lige om lidt. Så er det ikke mig først, så er det barnet først. Jeg glæder mig til at se ham vokse op og se, hvordan han bliver. Hvis han bare har lidt af mig i sig, så får du det rigtig hårdt, fortæller Philip til Simone til spørgsmålet om, hvad de glæder sig mest til ved at blive forældre.

LÆS OGSÅ: Er Philip og Simone blevet forlovet?

Da spørgsmålet om, hvor langt Simone er henne i graviditeten melder sig, bliver det for alvor tydeligt, hvor meget del Philip tager i graviditeten.

- Jeg er 26+2 eller 26+1, det ved du bedre end mig, fortæller Simone og kigger på Philip, som prompte svarer:

- 26+2. Du er i andet trimester, det trimester man glider over, har jeg læst. Jeg læser meget, afslører Philip.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN! Sådan fester reality-deltagerne: Den rene smittebombe

En sucker for fødselsforberedelse

Philip ikke kun læser meget, han er også meget engageret, om det gælder fødselsforberedelse eller jordemoderbesøg.

- Jeg er en sucker for fødselsforberedelse og alt det der. Man skal virkelig være glad for, at der er så meget hjælp, når man skal være forældre. Jeg kan godt lide at tale med jordemoderen. Jeg er med til det hele, og jeg stiller spørgsmål. Når jordemoderen spørger, hvordan Simone har det, så er det næsten mig, der svarer, for jeg har skrevet det ned. Jeg synes, at det er en rejse, vi har sammen, fortæller Philip, der også må indrømme en anden ting.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Umut springer ud som dommer i populært madprogram

- Jeg er meget pylret, og jeg er måske også lidt for pylret. Hun skal ikke løfte noget, hun skal intet. Og jo mere jeg ser Vilmar på scanning, jo mere bekymret bliver jeg, og jeg vil helst bare have, at Simone ligger på sofaen, og så skal jeg nok fodre hende, fortæller Philip.

Simone vedkender Philips behov for at tage del i det hele, og hun synes, at det er cute, men kun til en vis grænse.

LÆS OGSÅ: Program ændrede livet for reality-par: Her er de i dag

- Du er meget sød, men du er også efter mig. Hvis jeg spiser en lakrids, så har du læst et eller andet sted, at det må jeg ikke. Og så er der et x antal kopper kaffe, man må drikke om dagen, men Philip vælger at følge Norges anbefaling om, at en gravid slet ikke må drikke kaffe, fortæller Simone, mens Philip afbryder:

- Hvem siger, at de ikke har ret i Norge?

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet

Simone er dog stoppet med de mest kritiske vaner, og det er Philip stolt af, men det afholder ham ikke fra at rette på de mindre detaljer.

- Jeg synes, at det er sejt, at du er stoppet med at ryge, det er pisse sejt, du skal bare stoppe med den kaffe også, slår Philip fast.

Se hele Realityportalens Q&A med Philip og Simone herunder: