Hartmann er tilbage i 'Big Brother'. Foto: Marlene Juhl Skovgård, Realityportalen.dk
Hartmann er tilbage i 'Big Brother'. Foto: Marlene Juhl Skovgård, Realityportalen.dk

Hartmann: Pisse fedt at være tilbage!

Alt bliver vendt op og ned, når gamle deltagere vender tilbage og kæmper for at vinde 'Big Brother 2013'.

Det var med et kæmpe smil, at Hartmann søndag vendte tilbage til ’Big Brother’- huset med fornyet energi. Gensynet med de tidligere beboer var glædeligt, men alligevel fornemmer Hartmann en markant anderledes stemning i huset siden sidst.

- Man kan godt mærke, at folk er mere pressede, end sidst jeg var inde. Der er gået mere taktik i det, og man går man mere op i at redde sin egen røv end at vinde en Guldpakke til fællesskabet, fortæller Hartmann til Realityportalen.dk, som møder hende hemmeligt i Skriftestolen.

LÆS OGSÅ: Skurke tilbage i ‘Big Brother’- huset

Der skal dolkes

Det spidser mere og mere til i ’Big Brother’- huset, og deltagerne ved, at vinderen snart skal findes.

- Det er seriøst nu, og man bliver nødt til at få udryddet de stærkeste spillere og på den måde skabe en bedre position for en selv, lyder det ærligt fra Hartmann, som fortsætter:

- Det bliver rigtig svært, for man bliver nødt til at dolke sine venner i ryggen på et tidspunkt, og det vil jeg have det rigtig svært ved, men det er en nødvendighed for at komme langt.

LÆS OGSÅ: Skurke tilbage i 'Big Brother'-huset

Tager sine venner først

Hartmann ser sine bedste venner Tania, Tarik og Bjørn, som de stærkeste spillere inde i huset, men Camilla er i Hartmanns øjne også rigtig stærk. Hun har dog planen klar.

- Min plan er at tage de andre tre først (Tania, Tarik og Bjørn, red.) og så så vidt muligt Camilla bagefter, da hun er den sværeste at få ud. Hun er jo kommet tilbage fem gange efter nomineringerne.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’: En gammel deltager vender tilbage

Føler sig udsat

Gammel deltager eller ej, så er det aldrig nemt at komme ind i et spil, hvor der er så tætte relationer folk imellem.

- Selvom jeg føler mig vellidt herinde og snakker godt med alle, så føler jeg mig aldrig sikker herinde. Jeg synes, det er hårdere nu, og man ved ikke helt, hvor man har folk henne, pointerer Hartmann og fortsætter:

- Jeg er det lette valgt for de andre at nominere, fordi jeg lige er kommet ind igen, og jeg er sgu bange for, at det er mig, som kommer til at stå i liveshowet i morgen. De andre synes måske ikke, at det er fair, at jeg kommer ind igen, og at jeg derfor ikke er en værdig vinder.

Om Hartmann klarer skærene og får en ny uge i ’Big Brother’ kan du følge med i liveshowet fra torsdag aften kl. 21.00 på Kanal 5.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.