Foto: Bjørn Hvidsteen/Realityportalen.dk
Foto: Bjørn Hvidsteen/Realityportalen.dk

Hartmann benægter: Jeg er ikke doven!

Den unge pige blev stemplet som en dovenlars af de andre beboere, som derfor gerne så hende ude af ’Big Brother 2013’.

Anklager fra de andre beboere om at Hartmann sover alt for meget og er doven førte til en nominering i denne uge af 'Big Brother'. I går valgte seerne så at stemme den unge, smukke Hartmann ud af huset.

- Nu har jeg affundet mig med at være stemt ud, men jeg har da haft det stramt over det, fortæller Hartmann til Realityportalen.dk. og fortætter:

- Jeg fik et bitch flip, da jeg fandt ud af, at de andre beboere havde nomineret mig. Det var som at få en lussing lige tilbage i hovedet, når jeg nu ellers havde gjort mit og spist alle de chokolader i ’Ja/ nej- ugen’.

LÆS OGSÅ: Victor: Jeg fortryder intet!

Bitter Hartmann

Hartmann er langt fra enig i beskyldningerne om, at hun skulle være doven, men hun erkender, at hun altid har haft et godt sove-hjerte.

- Jo, jeg sover meget, det er jeg også kendt for. Men inde i huset var det når jeg skulle koble af og bearbejde mine tanker. Det var min måde at gøre det på, altså, ved lige at være alene og tænke over det hele, forsvarer Hartmann og slår fast:

- Jeg var ikke doven! Jeg deltog altid i vores opgaver og ikke mindst i fællesskabet!

Det var derfor en skuffet Hartmann som måtte forlade ’Big Brother’- huset torsdag aften.

- Jeg var bitter, da det gik op for mig, at det var mig, der røg ud. Jeg havde håbet på, at det var Camilla, der røg.

LÆS OGSÅ: Sex i 'Big Brother'-huset: Se klippet her

Aktiv under dynen

Det kan godt være, at mange af beboerne mente, at Hartmann var doven, men ikke desto mindre var Hartmann den deltager, som var mest (seksuelt)aktiv under dynerne.

- Phillip og jeg havde rigtig god kemi, og så var det ligesom bare naturligt, at det førte til sex, og jeg har det helt fint med at have haft sex i ’Big Brother’, lyder det afklaret fra Hartmann.

Hartmann havde ellers inden sit ophold lovet sin mor, at hun ikke ville have sex i ’Big Brother’.

- Hele familien ser jo med, så det ville være for akavet. Ens mor har jo et andet syn på en og tror jo ikke, at man ville kunne finde på sådan noget. Det var også derfor, at jeg sagde ’undskyld’, efter Phillip og jeg havde haft sex første gang, griner hun.

Men sket er sket og Hartmann fortryder intet.

LÆS OGSÅ: Dildo-Jill raser: 'Big Brother' er som teletubbies!

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.