Foto: Henrik R Petersen
Foto: Henrik R Petersen

'Hård udenpå'-Simon: Jeg har lagt det hårde liv på hylden

Der er sket meget med Simon på de sidste tre år, og nu er han klar til at finde kærligheden i 'For lækker til love'.

I 2017 tonede Simon Iversen frem på skærmen i DR3-serien ‘Hård udenpå’. Her fortalte han ærligt om sit brug af blandt andet steroider i kampen for at få den perfekte krop. 

Nu er den 30-årige tv-hunk tilbage i et nyt program, nemlig 'For lækker til love' på TV3, som har premiere i dag. Her er Simon klar til at vise Danmark, at han bestemt har ændret sig, siden han medvirkede i 'Hård udenpå'.

LÆS OGSÅ: Steroiderne reddede ‘Hård udenpå’-fyrs liv: Nu dropper han dem

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt

- Mit liv har ændret sig rigtig meget siden DR3-serien. Vi optog i 2016, så der er alligevel gået tre år, og mange ting er sket. Der er sket en kæmpe forskel, og det kan godt være irriterende, at folk hænger sig fast i det, de har set på tv for flere år siden. Det betyder dog ikke, at jeg fortryder, at jeg var med i programmet. Slet ikke. Jeg har sat gang i mange debatter, men jeg vil gerne vise, at der også er en vej ud af det liv, jeg har haft. Det har været rigtig sjovt, og jeg fortryder intet, men på et tidspunkt er man nødt til at stoppe op og sige til sig selv: "Du dør, hvis du fortsætter". Jeg har jo kørt galt i biler, fordi jeg har været påvirket og det ene og det andet. Så en dag stopper man bare op og tænker: "Det duer ikke det her". Lige pludselig får man nok. Og jeg har i dag lagt det hårde liv på hylden, fortæller Simon til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Reality-babe trækker stikket: Depression og dårligt selvværd

LÆS OGSÅ: Julie i ‘For lækker til love’: Jeg søger den eneste ene

- Siden jeg var med i programmet, er jeg stoppet på steroider og stoffer. Jeg drikker meget hvidvin og spiser god mad istedet, så det er det, der har overtaget. Derudover har jeg levet singlelivet, trænet, spist, været meget med mine venner, arbejdet som murer og stripper. Der er flere grunde til, at jeg har lagt det hårde liv på hylden. Blandt andet er jeg blevet ældre, og så har jeg fået løbet hornene af mig. Derudover var jeg træt af den tilværelse og ville gerne, at der skulle ske noget nyt. Nu har jeg taget stoffer, festet og været vild i 10 år, nu er det ikke spændende mere, og jeg søger noget andet. Jeg søger en tilværelse, hvor der er mere sundhed og ro på dagsordenen. Jeg er ikke så flyvsk mere. Nu vil jeg gerne leve far, mor og børn-livet. Jeg savner i hvert fald en at dele livet med, så det er også det, jeg søger i 'For lækker til love', fortsætter han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen

- Jeg er jo stadig meget tatoveret, og min tøjstil er den samme, så jeg ser jo stadig ret hård ud. Men faktisk har jeg tabt mig ti kilo, og det har jeg det rigtig godt med. Jeg synes, jeg var for stor tidligere, og det var ikke pænt. Jeg vil hellere være mere atletisk og sportstrænet at se på.

Se Simon i 'For lækker til love' på Viafree. 

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie døber sin skønhedssalon ‘Juliver’

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose