Simon fra 'Hård udenpå' (Foto: DR3)
Simon fra 'Hård udenpå' (Foto: DR3)

'Hård udenpå'-Simon åbner op: Min mor er ked af det

Simon Iversen er lige nu aktuel i DR3-dokumentaren 'Hård udenpå', hvor han åbner op for alt dét, der gemmer sig bag de pumpede muskler og de store tatoveringer.

29-årige Simon Iversen åbnede op foran hele Danmark på DR3 sidste onsdag. Her fortalte han om en barndom uden en far, og med en mor som ofte var påvirket af alkohol.

LÆS OGSÅ: Linse trækker stikket: Vil have pause fra ‘Familien fra Bryggen’

Simon fortæller i programmet, at moren og hendes daværende kæreste ofte festede til langt ud på natten på ganske almindelige hverdage, da han var yngre. Og ofte endte det med, at han måtte løbe over til sin bedste ven midt om natten, og så måtte han hente skoletasken derhjemme om morgenen inden skole.

Efter første program blev sendt onsdag aften, ringede Simons mor dog til ham for at undskylde for den opvækst, han fik.

- Jeg har snakket med min mor, og hun har sagt, at hun er ked af det. Men jeg bærer overhovedet ikke noget nag til hende. Hun var kun 17 år, da hun fik mig, fortæller Simon til bt.dk

LÆS OGSÅ: Bryggen-Didde er blevet forlovet

Simon har lært af sin mors måde at leve på. Og det er langt fra sådan, han selv vil leve. Derfor uddannede han sig til murer efter folkeskolen, og i dag driver han en enkeltmandsvirksomhed.

Løfter tunge vægte for at stresse af

Simon Iversen styrketræner mellem fem og seks gange om ugen. Og på trods af, at ugeskemaet er stramt, er træningen vigtig for ham.

LÆS OGSÅ: René Holten Poulsen afslører sin ‘Vild med dans’-favorit

Men de mange timer i fitnesscenteret er ikke nok, for han kan ikke blive stor og trænet nok. Derfor bruger Simon steroider. Det fortæller han åbent om i dokumentaren.

- Effekten af steroider er utrolig. Dine blodårer kommer frem, og det giver en følelse af en kæmpe kropsændring. Det er helt vildt at opleve, siger han i programmet.

De ulovlige medikamenter har allerede givet den 29-årige murer fysiske gener, men de bliver fortsat taget i faste intervaller.

‘Hård udenpå’ bliver vist i fire afsnit. Du kan lige nu se snigpremieren på afsnit to på dr.dk

LÆS OGSÅ: Wow! Er det her den lækreste ‘Vild med dans’-burger nogensinde?