Har du set det? Frækt, nyt realityprogram slår rekorder

Netflix' nyeste skud på realitystammen har slået selv seerhittet 'Tiger King'. Læs om programmet her!

Hvis du var vild med Netflix' gigantiske seersucces 'Love Is Blind', så er der godt nyt. Nu har streamingtjenesten nemlig lanceret endnu et realityprogram, der - ligesom 'Love Is Blind' - handler om at skabe "stærke, meningsfulde forbindelser".

I 'Too Hot To Handle' flytter en række (meget tiltrækkende) singler ind på et luksuriøst hotel, hvor de overleveres den chokerende nyhed, at sex, kys og onani er strengt forbudt, hvis de vil gøre sig nogen som helst forhåbninger om at få fingrene i den pengepræmie, der venter i enden: 100.00 dollars, svarende til godt 700.000 danske kroner.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Netflix er klar med 'Love Is Blind' sæson 2 og 3

Har slået 'Tiger King'

Hvordan deltagerne tackler det at skulle danne stærke, meningsfulde forbindelser sideløbende med at mere end en halv million kroner kommer tættere og tættere på, resulterer i et underholdende program, der er på linje med 'Love Is Blind' og proppet med dramatiske personkarakterer.

Et andet af Netflix' nyere programmer i realitygenren er dokumentarserien 'Tiger King', der slog alle rekorder og var særligt populær i Danmark - faktisk lå den nummer et over de mest sete programmer herhjemme i flere uger - og er nu kun overgået af 'Too Hot To Handle'. Så hvis du bliver træt af solen og trænger til (mere) indendørs underholdning, er det bare at give dig i kast med 'Too Hot To Handle'.

LÆS OGSÅ: TV 2 søger livsglade kvinder, der har styr på livet til nyt datingprogram

Alle otte episoder i sæson 1 er tilgængelige på Netflix.

Se traileren nedenfor:

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Geggo tager graviditetstest

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok