Har du mistet overblikket? Her er ALLE dansere, der er videre til liveshows

De tre dansekaptajner Mille Gori, Silas Holst og Sonny Fredie Pedersen har fundet de ni deltagere og dansegrupper, der har danset sig videre til liveshows i 'Den vildeste danser'.

Her til aften er den sidste audition i 'Den vildeste danser' slut, og nu er det afgjort, hvilke danserne der har kæmpet sig videre til en plads i liveshows, som altså er et step videre mod førstepræmien på 100.000 kroner og en optræden i 'Vild med dans'.

De tre dansekaptajner Silas, Mille og Sonny tager alle tre dansere eller dansehold under deres vinger, og herunder kan du få overblikket over, hvordan de tre teams ser ud.

LÆS OGSÅ: Ankerstjerne melder ud om endeligt farvel til ‘X Factor’

Team Silas

Silas Holsts team består af Paul James Rooney, Olivia og Stephan.

Paul James Rooney danser ballet og moderne dans. Han er 35 år gammel og kommer oprindeligt fra England. Paul James har danset ballet hele sit liv, og for ti år siden flyttede han til København for at arbejde som danser og koreograf. Han har både arbejdet for Tivoli Balletteater og Det Ny Teater. Til sin audition fik han Silas’ billet direkte til liveshows.

Paul James Rooney (Foto: Per Arnesen/TV 2)
Paul James Rooney (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Olivia danser moderne dans/contemporary/hiphop. Hun er 11 år og bor i Viborg med sin mor, far og to yngre brødre. Olivia elsker at danse og har gjort det hele sit liv. Hun startede med at danse ballet, men syntes, tempoet var for lavt. Derfor danser hun i dag både disco, hiphop og moderne dans.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Sådan blev vi kærester

Olivia. (Foto: Per Arnesen/TV 2)
Olivia. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Stephan danser standard/latin. Han er 14 år gammel og kommer fra Aarhus. Til audition dansede han standard/latin uden partner. Han elsker at danse – og det, at han kort forinden havde mistet sin dansepartner, holder ham ikke tilbage. Han danser mange timer hver eneste dag - og cykler 44 kilometer for at komme til træning.

Stephan. (Foto: Per Arnesen/TV 2)
Stephan. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand

Team Mille

Milles team består af ShineCrew, Carl-Emil og Laura samt Simon.

ShineCrew består af 15 piger i alderen 12 til 17 år, der danser hiphop. Gruppen er sammensat af talentfulde piger, der er nøje udvalgt blandt danserne på Shine Dance Company i Valby. ShineCrews sammenhold er stærkt, og de er benhårde, når det kommer til konkurrencementalitet. De har deltaget i nationale og internationale dansekonkurrencer. Til audition fik de Milles billet direkte til liveshows.

ShineCrew. (Foto: Per Arnesen/TV 2)
ShineCrew. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Carl-Emil og Laura danser hiphop. De er 17 år gamle og går begge i gymnasiet i Risskov lidt nord for Aarhus. De er bedste venner, de har begge danset mange forskellige dansestile

gennem deres barndom, og i dag er de sammen blevet til en hiphop-duo. De har hverken deltaget i store konkurrencer sammen eller er professionelle, men gennem dans er de dygtige til at fortælle en historie.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand

Carl-Emil og Laura. (Foto: Per Arnesen/TV 2)
Carl-Emil og Laura. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Simon danser moderne dans. Han er 25 år gammel og uddannet moderne danser fra Balletakadamiet i Stockholm i Sverige. Han er ofte meget eksperimenterende og improviserende, når han står på en scene. Simon er lige flyttet tilbage til Danmark efter seks år som danser i London, og nu vil han slå igennem i Danmark.

Simon. (Foto: Per Arnesen/TV 2)
Simon. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Team Sonny

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

Sonnys team består af RobotBoys, Champions League Family og Twenty.

RobotBoys består af Jeppe og Nick på 30 og 32 år fra København. For 12 år siden vandt Jeppe og Nick den første sæson af ’Talent’ på DR. Siden har de turneret rundt i hele verden og levet af at danse. Nu drømmer de om at vinde ’Den vildeste danser’. RobotBoys fik Sonnys billet direkte til liveshows.

RobotBoys. (Foto: Per Arnesen/TV 2)
RobotBoys. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Champions League Family består af seks hiphop-dansere fra hele landet. De har danset sammen de sidste fem år. Aldersspændet i gruppen går fra 19 år til 34 år, og de danser ikke kun sammen - de er også hinandens bedste venner. Drengene kan ud over hiphop byde ind med en bred vifte af forskellige dansegenrer.

Champions League Family. (Foto: Per Arnesen/TV 2)
Champions League Family. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Twenty kommer fra Varde og består af 17 piger i alderen 16 til 22 år. De danser moderne dans og elsker at fortælle historier gennem dansen. Til deres audition imponerede de både publikum og dansekaptajner med deres meget rørende fortælling om mobning. Deres koreograf, Caroline Sander, har tidligere danset på Sonnys danseskole i Los Angeles.

Twenty. (Foto: Per Arnesen/TV 2)
Twenty. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Første liveshow sendes fredag 4. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. 

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’