Hannah har forladt Skive kommune

Skive Kommune har gennem flere år tvivlet på Hannah Melissas evne som mor, men det er slut nu. For mor og datter er flyttet.

På trods af hendes unge alder, har Hannah Melissa fra 'De unge mødre' været mere igennem end de fleste. En af de største udfordringer, som den unge mor har måttet overkomme, er de mange kampe med Skive Kommune, der altid har tvivlet på hendes evner som mor. Men nu er det slut med de ellers endeløse diskussioner med kommunen.

- Endelig er jeg væk fra 4 års helvede. Adressen er flyttet, og det er Cecilya og jeg også snart, skriver Hannah på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' er tilbage

'Nu er det jo mit hus'

Men det var ikke kun kommunen der spøgte i deres gamle by. Hannah har nemlig flere gange haft kontroverser med ekskæresten, Max, og det har, ifølge Se&Hør, resulteret i flere operationer til den unge mor. Men nu kan Hannah og datteren ånde lettet op i deres nye hus i Viborg, der er totalt nyrenoveret - og så har det også andre fordele.

- Jeg kan spille høj musik, og der kommer aldrig klager. Det er jo mit hus. Uuuh, jeg glæder mig, skriver Hannah til slut.

Følg 'De unge mødre' hver tirsdag klokken 21:00 på Kanal 4.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.