Hadi Ka-koush om ny værtsrolle: Jeg er ikke Anders

Hadi Ka-koush er ny vært på 'Natholdet', og det er han meget ydmyg omkring.

Hadi Ka-koush er ny vært på det populære TV 2-program 'Natholdet'. Fredag aften var han taget til 'Vild med dans'-studiet for at heppe på sin kollega og kammerat Joel Hyrland, og her faldt snakken på den nye værtsrolle.

- Indtil videre har der kun været gode ting. Der er selvfølgelig et par tosser på de sociale medier, men indtil videre har det virkelig været overvældende, hvor mange positive ting der har været. Jeg er sluppet udenom alt det dårlige, fortæller Hadi om omtalen af hans nye rolle.

LÆS OGSÅ: Kendt radiovært raser over 'Vild med dans'-deltagers exit

Selvom Hadi er ny vært, så forbliver 'Natholdet' nogenlunde det samme.

- Vi har fra starten tænkt, at DNA'en skulle være den samme, for jeg har ikke lyst til at lave et andet program, for så skulle vi kalde det noget andet. Så klart fortsætte det, Breinholt startede, men klart gøre det til mit også, så det ikke bare er det samme. De gode ting beholder vi, men der skal også noget nyt ind, og det er vi godt i gang med, fortæller den nye vært.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Casper afslører: Jeg kan blive blind

For eksempel har Hadi lavet en musikvideo og starter ud med en sang.

- Det var egentlig mest for at vise, at der sker nye ting og vise mig i en ny rolle - ikke værtsrollen og heller ikke komikerrollen, men en ny rolle. Og så var det for at sende signalet om, at det er en mand med en ny værktøjskasse. For jeg er ikke Anders, og jeg kan ikke hamle op med, hvad han kan. Men jeg kan nogle andre ting, fortæller Hadi, der dog vil kalde sig vært.

- Jo, jeg er jo vært på 'Natholdet', men jeg er ikke en udlært vært endnu, fortæller han ydmygt.

LÆS OGSÅ: NATHOLDET-TV: Jarlen glemmer, hvad han kan bruge sine hænder til

Takket nej til VMD

Hadi er i studiet for at støtte Joel og ikke for at få en plads til næste års sæson.

- Jeg tror ikke, jeg er lavet til det her format. Jeg tror, jeg er for utryg ved det. Jeg er blevet spurgt, og jeg har tænkt, det tør jeg ikke, fortæller Hadi, der ikke vil sætte tal på, hvor mange gange, han er blevet spurgt af TV 2.

- Jeg er blevet spurgt et par gange, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Marianne efter ‘Vild med dans’: Derfor blev jeg så rørt

Han vil dog ikke udelukke, at det alligevel kan ske i fremtiden.

- Havde du spurgt for et år siden, om jeg ville sige ja til 'Natholdet', ville jeg sige nej, så man skal aldrig sige aldrig. Pludselig kommer det på det rigtige tidspunkt, slutter Hadi.

LÆS OGSÅ: Heidi Frederikke lettet: Har kæmpet med rygsmerter siden søndag