Foto: Marianne Overaa / DR
Foto: Marianne Overaa / DR

'GVFB'-pars råd til nye deltagere: Knald på bryllupsnatten!

'Gift ved første blik'-parret Michael og Kathrine råder deltagerne i den nye sæson til at knalde på bryllupsnatten.

I aften klokken 20.00 løber premieren på den nye sæson af DR1-programmet 'Gift ved første blik' over skærmen. Som noget nyt i forhold til de fem tidligere sæsoner, så er der i aften hele fem par - frem for fire - der siger ja til hinanden ved første møde, og som derfor skal leve som mand og kone i seks uger.

Samtidig har der også været rekordmange ansøgninger til programmet, hvilket øger sandsynligheden for nogle gode matches.

LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Men selv hvis deltagerne møder deres sjælefrænde ved kirkealteret, så er det svært at forberede sig på at blive gift med en komplet fremmed. Derfor har det tidligere 'Gift ved første blik'-par, Michael og Kathrine valgt at give et par gode råd med til deltagerne i den nye sæson 'Gift ved første blik'.

LÆS OGSÅ: Er ‘Gift ved første blik’-Kathrine gravid?

Artiklen fortsættter efter videoen, hvor Fie Laursen blev gift på tv

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Rådene er ganske vist med et ironisk tvist, der gør grin med parrets egen og nogle af de andre pars rejse i programmet. Men ikke desto mindre er Michael og Kathrine blandt de få deltagere i programmet, der stadig er lykkeligt gift, efter de blev viet i DR1-programmet i sidste sæson. Derfor må deres råd alligevel være et kig værd, hvis man er blandt de ti nye deltagere i aftenens sæsonpremiere.

Start med et knald

Blandt rådene har også sneget sig et særligt slogan ind:

- Ha’ sex på bryllupsnatten. Start med et knald – ellers går det gal’, lyder andet råd på listen, som parret har slået op på deres fælles blog.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager tilbageholdt i lufthavnen: Nu skal parret skilles

Det ironiske heri er selvføgelig, at Michael og Kathrine langt fra brugte deres første nat sammen med at udfolde sig på lagnerne i bryllupssuiten. I stedet blev natten brugt på at lære hinanden bedre at kende, og i den anledning fortalte Michael til sin nye kone, at han var jomfru. Det tog Kathrine heldigvis helt roligt, og gennem programmet fik Kathrine da også ændret på den sag.

Derudover lyder rådene - eller "anti-rådene", som Michael og Kathrine selv har kaldt dem - blandt andet også, at man skal "slæbe sin grimme gamerstol med i sin nye partners hjem", hvilket var præcis det, Michael gjorde, da han efter bryllupsrejsen flyttede ind hos Kathrine. Det vakte bestemt ikke lykke hos Kathrine, men det var altså ikke nok til at vælte parret omkuld.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael mistede sin mødom i programmet: Sådan reagerede Kathrine

Michaels motivation for at tage stolen med var da også, at han ikke ville skjule nogen sider af sig selv for sin nye kone - heller ikke de mindre flatterende. Derfor må rådet altså gælde, at man skal være sig selv, hvis man vil finde lykken med sin nye partner. Og det lyder jo ikke helt dumt.

Du kan læse alle parrets råd til de nye deltagere HER.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael: Derfor tog jeg gamerstolen med

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet