'Gutterne på kutterne': Jesper og Kasia er vilde med hinanden

Parret drømmer om flere børn.

For et år siden mødte Jesper fra TV2-serien 'Gutterne på kutterne' sin store kærlighed.

Her 15 måneder senere er kærligheden til 37-årige Kasia fra Polen ikke blevet mindre.

Parret vil da også gerne have nogle flere børn ind i familien. Lige nu er Kasias 11-årige søn Victor eneste barn i huset.

– Jeg har altid ønsket mig flere børn, og jeg vil meget gerne have to børn mere. Det vil jo være perfekt at få tvillinger, fortæller Kasia med et stort smil, mens Jesper giver hende et stort kys.

LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Ib stiller op til kommunalvalget: Jeg slår borgmesteren!

Det er helt tydeligt, at de to er meget glade for hinanden. Og det har også vendt op og ned på 36-årige Jespers hverdag.

– Hun passer mig jo som et lille barn, og Kasia har virkelig styr på mange ting. Jeg har nemlig haft vildt travlt det seneste års tid, hvor jeg blandt andet har været med til at starte Thorup Strands Røgeri. Jeg har også kunne mærke, at jeg til tider var meget træt. Så er det jo rart at have Kasia til at støtte mig, understreger Jesper.

Røgeriet har Jesper startet sammen med sin bror Bo og søsteren Lisbeth, og Kasia står for den kreative og kulinariske del af projektet.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Gitte afslører detaljer om det kommende bryllup

Men Kasia har også været bekymret for Jesper.

– Over en længere periode har vores tid sammen været ret begrænset, fordi Jesper har haft så meget arbejde. Jeg har sagt til ham, at han er nødt til at passe på. Af samme grund laver Jesper heller ikke noget herhjemme. Men jeg elsker også at holde hus og hygge om familien, så det passer mig godt, lyder det fra Kasia, der indtil for fire år siden boede i Aalborg sammen med sønnen Victor.

LÆS OGSÅ: 'Gutterne på kutterne’-Jans store nedtur: Har mistet kæreste og formue

Mødtes på Facebook

Parret er meget glade for hinanden. (Foto; Peter Hauerbach)
Parret er meget glade for hinanden. (Foto; Peter Hauerbach)

Jesper og Kasia mødte hinanden på Facebook Singler Nordjylland, og det har tydeligvis været et godt match. Kasia er nemlig ikke kun glad for Jespers smil, latter og gode humør.

– Jeg er vildt begejstret for den skønne natur. Det er tæt på en skov og med havet lige nede for enden af vejen. Det bliver ikke meget bedre, jubler en glad Kasia, der i starten skulle vænne sig til at bo i et område med blot 200 indbyggere.

– Nu har jeg altid været en storbypige, fordi jeg har rejst rundt i hele verden med min eks-mand. Jeg har blandt andet boet i Kairo og i Vietnam, hvor der bor millioner af mennesker. Så det var da lidt af et kulturchok at flytte til Thorup Strand, griner Kasia, mens Jesper sender hende et kærligt blik.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være

– Jeg har også meget at takke Kasia for. Jeg kunne slet ikke have klaret det arbejdspres uden hendes støtte, siger Jesper, der er en meget populær herre blandt de mange turister på Thorup Strand.

– Der har været ekstra mange besøgende i år, og det skyldes helt sikkert serien på TV2. Den serie har betydning for hele området, og det er rigtig dejligt. Jeg har ikke problemer med at snakke lidt med turisterne nede på stranden, og der bliver også taget en masse billeder, fortæller Jesper, der lige nu er i gang med optagelserne til sæson 3, hvor der til foråret bliver vist fem nye programmer.

Lige nu kører sæson 2 over syv afsnit på TV2.

LÆS OGSÅ: En kæreste til mor’-Siska: Sådan er det gået med Morten og mig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.