Gustav takker for en gennemført Copenhagen Pride

Realitystjernen vil mindes en god Copenhagen Pride.

Igen i år var der liv og glade dage i København, da årets Pride blev afholdt. Som sædvanligvis var en række realitydeltagere mødt op - og ingen Pride uden Gustav, der er yderst tilfreds med årets arrangement.

- Hold da op et brag af en fest vi fik holdt i går! Er verdens mest lykkelige mand, skriver Gustav på sin Facebook-profil (uredigeret).

LÆS OGSÅ: Gustav åbner hjemmeside i dag

Takker hjælperne

Gustav havde inviteret sine venner og veninder med på sin vogn, der tog turen i de københavnske gader.

- Denne fantastiske oplevelse vil aldrig nogensinde have været blevet til en realitet uden den store hjælp jeg fik af Gert fra www.ctiparty.dk der hjalp mig med at gøre mit design af vognen til virkelighed og hjalp mig gennem hele paraden i går. Jeg er så dybt taknemmelig for denne mand, skriver han på sin profil og fortsætter:

- Jeg vil også gerne takke mine søde venner der hjalp mig med alt det praktiske, tak til Sy, Simon og Christoffer. ♥ Og endnu et kæmpestort tak til alle jer dejlige mennesker der var med til at fejre mangfoldigheden. Er så stolt af at bo i et land hvor man har lov til at være sig selv. Nu vil jeg bruge aften på at slappe af, da jeg allerede har tusind nye planer for i morgen. Elsker jer alle sammen. ♥ (uredigeret).

LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg er meget nervøs

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.