Gustav i 2012 (Foto TV3)
Gustav i 2012 (Foto TV3)

Gustav: Sådan bliver den nye sæson af ’Divaer i junglen’

Optagelserne til ’Divaer i junglen 2’ er i fuld gang, og hvis man skal tro den tidligere junglediva, så bliver den nye sæson bedre end første sæson.

Første sæson af ’Divaer i junglen’ blev en kæmpe seersucces, og i det nye år ruller ’Divaer i junglen 2’ over skærmen. Gustav ser frem til den nye sæson, og hans forventninger er høje.

- Jeg tror, det bliver rigtig rigtig sjovt. Jeg forventer, at der er meget aktion, siger Gustav til Realityportalen.dk.

Gustav er sikker på, at det nok skal blive en god sæson, selvom han ikke er en af divaerne igen.

- Jeg kunne forestille mig, at mange mennesker måske siger: ”ej, det bliver ikke det samme, fordi Gustav og Amalie ikke er med, for de var de største i sidste sæson”, siger Gustav og fortsætter:

- Men jeg tror, man skal se det på den måde, at det ved deltagerne sikkert også godt. Derfor tror jeg, at de giver den en ekstra skrue, og at de giver mere for kameraet, så det bliver endnu bedre for seerne. Så jeg tror, det bliver en sæson med mere aktion og mere glamour for at overgå første sæson. Jeg tror personligt, at det nok skal blive sjovt.

LÆS OGSÅ: Gustav: Det er hårdt at være kendt

Gustavs afløser

Det er ikke længe siden, at det nye diva-hold blev offentliggjort. Holdet består af: Pernille Nygaard, Patrick Smith, Nadia Berg Korsgaard, Helene Ladegaard, Jeanette Dzienes, Stephanie ’Geggo’ Christiansen, Joanna Andersen, Sidney Lee, Julie von Lyck og Fredrick Fetterlein.

Gustav er overbevist om, at Patrick Smidt kan kompensere for det, at han selv er med igen i år.

- Jeg regner med, at Patrick Smidt giver den gas, og han skal nok give glamour. Og så tror jeg, at det et plaster på det, at jeg ikke er der, lyder det fra Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustav vil være med i 'Vild med dans'

Sidney Lee er lig med seere

Der har sviret rygter om, at Sidney Lee sprang fra med det samme, fordi han kom på blondine-holdet i stedet for brunette-holdet. Og det ærgrer Gustav sig over.

- Jeg synes bare, at det er ærgerligt, at Sidney Lee røg ud, for jeg tror, der var mange, som gerne ville se programmet bare på grund af ham, siger Gustav.

Ikke så mange divaer i Danmark

Dog forstår han ikke helt, hvad Fredrick Fetterlein laver i diva-selskabet.

- Det er lidt mærkeligt, at Fredrick Fetterlein er med. Jeg tror, det er svært, fordi der ikke er så mange divaer i Danmark. Så jeg tror bare, de har valgt nogen forskellige. Jeg håber det bliver sjovt, men jeg kan bare ikke se ham som en person, der kan finde på at lave glamour eller drama, fastslår Gustav.

LÆS OGSÅ: 'Divaer i junglen 2': Her er holdet

Gustavs bud på vinderen

Da Realityportalen.dk spørger ind til, hvem der er hans bud på junglens næste diva, vakler Gustav i mellem to.

- Jeg kunne forestille mig ’Geggo’, og så tror jeg, man kommer til at se en ny side af Patrick Smidt. Så jeg tror, det er en af de to, fastslår Gustav til slut.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.