Foto: TV3
Foto: TV3

Gustav raser over velfærdssamfundet

Smerterne af en fibersprængning har bragt Gustav i nærkontakt med velfærdssystemet, som han ikke har rosende ord tilovers for.

Gustav har de sidste tre måneder gået rundt med en fibersprængning. Efter utallige besøg hos lægen fik han endelig en ultralyds scanning, men den oplevelse var alt andet end tilfredsstillende.

- Jeg har ventet i 2 måneder, og i dag skulle jeg så til ultralyds scanning, og det første idioten siger til mig er: Du ligner da ikke en, der har smerter. Jeg siger så til lægen: Nej, men det er, når jeg sidder for længe ned, eller når jeg kører bil og skal koble ud. Det er der, det bliver et rent smertehelvede for mig. Så siger idioten kraftedeme til mig; Du kan jo eventuelt bare købe dig en bil med automatgear. Alternativt en cykel. Og under alle omstændigheder kunne du jo komme herop til mig, så så galt kan det vel heller ikke være.!! Sådan skriver Gustav på sin fanside på Facebook.

LÆS OGSÅ: Panda er til unge kvinder

Det private sygehusvæsen er løsningen

Til trods for lægens mistro overfor Gustav og hans smerte, så blev scanningen udført, men med den konklusion, at der ikke var tegn på, hvorfor 'For lækker til love'-fyren har ondt.

- Efter ultralyds scanningen siger han så, at han ikke kan se hvorfor jeg har så ondt i benet. Hvortil jeg spørger; Jamen findes der andre måder at finde ud af det på? Nu svarer han så, mens han griner hånligt, at der findes andre ultralyds scanninger, men der er en ventetid på 6-8 uger, skriver Gustav og fortsætter:

- Jeg synes, at det er pinligt, at vi kalder os et velfærds samfund. Et samfund, som blærer sig med et sundhedsvæsen i top. Jeg synes det er pinligt, at folk, som er ansat i sådan et job, kan tillade sig, at opfører sig sådan. Jeg synes det er skræmmende, at jeg nu bliver nødt til, at gå til det private sygehusvæsen. Men sådan ser Danmark åbenbart ud idag :(

Den ellers så glade fyr er altså langt fra imponeret over sin læge eller det danske sundhedsvæsen i disse dage.

LÆS OGSÅ: 'For lækker til love'-stjerne finder kærligheden

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.