Gustav og 8Ball tager på landsturné

Gustavs single er vokset langt udover Youtube's grænser, og derfor skal den nu rejse landet rundt.

'Hvem vil ikke ha' lidt Gustav' er blevet et kæmpe hit på Youtube, og som alle andre successer skal Gustavs single turnere rundt i landet.

- OMG, så er det på lørdag den 23., at jeg skal til Ålborg Storcenter sammen med 8Ball og spille; Hvem vil ikke ha' lidt Gustav. Jeg kan bare ikke vente med at tage mine stramme, frække leopardbukser på og jeg er klar til at shake booty, med alle Jer sprøde og frække mennesker. Jeg lover at jeg vil shake min faste numse, som var det en blender med tusind bananer i :D P.s fuck jeg glæder mig til, at møde Jer alle sammen i Ålborg Storcenter, skriver den succesfulde latino på sin Facebook-profil (uredigeret).

LÆS OGSÅ: Gustav jubler over sin single

Indtager resten af landet

Der bliver uden tvivl gang i festlighederne, når reality-stjernen og 8Ball fyrer af den af i Ålborg Storcenter. Har du langt til Ålborg, eller er du forhindret den 23. marts, så fortvivl ikke, for Gustav nøjes ikke med at spille sin single i Ålborg.

- P.s Følg med på siden løbende, for mig og 8Ball kommer rundt over hele Danmark og "spiller" i den kommende tid. ♥ Gustav.

Datoerne vil blive offentliggjort løbende, så alle har en mulighed for at opleve den populære reality-stjerne på den store scene.

LÆS OGSÅ: Hør Gustavs single her

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.