Foto: 8Ball
Foto: 8Ball

Gustav jubler over sin single

En sjov og selvironisk tekst er gået lige i hjerterne på reality-stjernens mange fans, for 'hvem vil ikke gerne ha' lidt Gustav'.

Torsdag aften gik Gustavs første single online på Youtube. I skrivende stund har knap 300.000 været inde at se videoen på Youtube, og det er uden tvivl en varm og positiv velkomst, som betyder ekstremt meget for reality-stjernen.

- Folk er rigtig søde og siger en masse gode ting om sangen. Jeg er virkelig så beæret over, at folk har taget så godt imod den, fortæller en glad Gustav til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Toptrimmet Gustav

Selvironi på højt plan

Nogen havde måske stillet sig selv spørgsmålet: Kan Gustav virkelig synge? Men sangen skal absolut ikke ses som 2013's helt store hit, men derimod skal den give lytterne et smil på læben - og det er lykkedes fuldt ud.

- Folk forstår virkelig, at det er en sjov og humoristisk sang, og det er det, som betyder mest for mig. Jeg er reality-stjerne og tager pis på mig selv - jeg er jo ikke sanger, og det ved jeg også godt, slår Gustav fast.

Selv om Gustav ingen intentioner har om at lægge reality-livet på hylden og starte en sangkarriere, så udelukker han ikke, at der kommer en sang mere på cv'et.

- Man skal aldrig sige aldrig. Men jeg er reality-stjerne, og jeg laver sjov med mig selv.

LÆS OGSÅ: Gustav dater med hjertet

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.