Gustav jubler over Kays anus

Intet er for intimt eller privat i denne sæson af 'For lækker til KBH', og især Gustav og Kay hygger sig.

De syv super- datere kommer hinanden meget ved. Og den tidligere homo- forskrækkede Kay får sig nogle meget intime oplevelser sammen med Gustav.

- Mig og Kay har fået lavet nuggi- fjerning sammen, fortæller en begejstret Gustav til Realityportalen.dk. og fortsætter:

- Og så har jeg set hans røvhul, og det er godt nok flot, må jeg indrømme.

Det er ment som et kompliment fra Gustavs side, som har en klar ide om, hvordan et flot anus skal se ud.

- Det skal være hudfarvet, helt glat og så ikke for rynket. Kays er rigtig flot. Det er flottere end hans ansigt, griner Gustav.

LÆS OGSÅ: Kay overvejer botox

Kysset med Kay

Men det er ikke kun under bæltestedet, de to fyre har hygget sig med hinanden. En aften gik det også hedt for sig på et diskotek ude i det københavnske natteliv.

- Kay har kysset mig. Han tog bare fat i mig og så råsnavede han mig, fortæller Gustav. Kay fortalte, at han bare holder bare så meget af mig. Måske var kysset lidt mærkeligt, men Kay er bare fantastisk og super sjov.

Ifølge Gustav har hans tid i luksusvillaen i det indre København været helt igennem fantastisk, og der har ikke manglet opmærksomhed fra de mandlige beboere.

- Alle fyrene i huset har bagt på mig. Også Daniel. Han har bagt sygt meget på mig og ligget og puttet med mig.

Om det bliver til mere end bare et enkelt kys og og lidt putten med hænderne over dynen, må du vente med at se til efteråret, hvor 'For lækker til KBH.' bliver skudt i gang på TV3.

LÆS OGSÅ: Melanie har fået kærestetatovering

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.