Gustav: Et af de pinligste afsnit

Det er et af de pinligste afsnit, der nogensinde har været, sådan lyder det fra Gustav om aftenens afsnit af 'For lækker til love'.

Aftenens afsnit af 'For lækker til love' er ikke et, som den søde reality-fyr Gustav har set frem til.

- Det er torsdag, og der kommer 'For lækker til love', men det er ikke bare 'For lækker til love', for det er faktisk et af de pinligste afsnit, der nogensinde er kommet, fordi jeg snaver med en smølf, fortæller Gustav i en video på sin fanside på facebook.

Og selvom Gustav normalt ikke har noget imod lave fyre, så synes han alligevel, at det er lidt voldsomt, hvis han skal gå rundt med en bænk, som han udtrykker det, for at kunne kysse med sin fyr.

LÆS OGSÅ: Er Gustav hetero?

Jeg var påvirket

Der er dog en grund til, at Gustav pludselig kaster sig over sin date, selvom han ikke umiddelbart falder i Gustavs smag.

- Jeg begynder at snave med ham, og jeg er helt vild med ham. Men det skal siges, at det er fordi, jeg er påvirket af alkohol. Jeg plejer ikke at drikke, eller måske lidt, okay måske meget, men ikke så tit, fastslår Gustav og fortsætter:

- Og så bliver jeg pludselig så liderlig, altså virkelig liderlig! Og så er der sikkert nogen, som tænker, okay jeg snakker altid om sex, men jeg kan ikke gøre for det jo. Og så var jeg bare helt vild med ham, og kender i det, folk bliver bare flottere, når man drikker, og sådan er det bare!

Gustav vil dog gerne understrege, at fyren, som man kan se i aftenens afsnit, overhovedet ikke er hans type - Gustav går nemlig stadig efter Cristiano Ronaldo eller en fyr der kommer rigtig tæt på.

LÆS OGSÅ: Gustav dater med hjertet

Se afsnittet, som Gustav synes er et af de pinligste til dato, kl. 21.00 på TV3.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.