Gustav er single igen

Realitystjernen følte ikke, at det var ægte kærlighed, han fik fra sin chilenske kæreste. Og forholdet er nu slut.

Da Gustav i slutningen af maj kom hjem fra en ferie i sit andet hjemland, Chile, var det ikke kun uforglemmelig oplevelser, han havde med i bagagen. Gustav var nemlig blevet forelsket og havde derfor et nyt forhold med hjem også.

Den 23-årige latino var nemlig faldet pladask for den 22-årige Fellipe, som bor i Chile. Men nu er langdistance-forholdet slut, det skriver Se og Hør.

- Det var meningen, han skulle komme og besøge mig, men så begyndte han at kontakte mig og sige, at han gerne vil komme, men jeg skulle betale for ham, forklarer Gustav til Se og Hør og fortsætter: 

- Jeg havde sagt, at jeg ville betale for alt, mens han var her, men han skulle selv betale sin billet herover, da det viste, at han gerne selv ville besøge mig. 

LÆS OGSÅ: Gustav vildt forelsket

Var bare ude efter penge

Men da det kom til stykket og Fellipe måtte sande, at alt ikke er gratis, anede Gustav uråd.

- Og så kunne jeg bare mærke, at det ikke var ægte kærlighed. Det var ikke mig han ville have, han var bare ude efter mine penge. Han havde selv råd til det, for han kommer fra en okay velhavende familie, siger Gustav, der nu vil holde en pause og komme sig over bruddet.  

- Jeg tror, jeg vil holde en pause, nu tager jeg den lidt med ro. Jeg er lidt ked af det, siger Gustav, som føler et tomrum, selvom han ikke har set Felipe siden begyndelsen af maj. 

LÆS OGSÅ: Gustav trækker stikket

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.