Foto: TV3
Foto: TV3

Gustav blander sig i dyresex-debatten

Realitystjernen vil have et forbud mod dyresex.

Efter Fødevareminister Dan Jørgensen bragte et forbud mod dyresex på banen, har debatten for alvor udviklet sig. I søndagens afsnit af '1864' blev der igen sat gang i diskussionerne, da scenen med en massevoldtægt af en ko fik Pia Kjærsgaard til Facebook-tasterne.

Og nu har det også fået Gustav Andersen Salinas til tasterne.

- Jeg er rystet! Jeg blev nødt til at se afsnittet af "1864" fra i går, da jeg havde hørt så meget negativ omtale af det afsnit. Nu har jeg så set det, og hold da op, en unødvendig, grotesk og fuldstændig ligegyldig scene. Hvorfor er det, at vi skal se en ko blive voldtaget af afstumpede psykopater, spørger realitystjernen på sin fanside.

LÆS OGSÅ: Såret Gustav: Min date var mig utro

Det skal være ulovligt

Gustav er ikke i tvivl om, hvad han mener om dyresex.

- Men det, jeg er mest chokeret over, er, at der ikke findes nogen lovgivning omkring dyresex i Danmark. Tænk, at vi er så veletableret et samfund, og vi så ikke kan ulovliggøre noget så grusomt som overgreb. Ad, siger jeg bare.

Ekstra Bladet er et af de medier, som har fokus på debatten.

- Så læser jeg yderligere en artikel på Ekstra Bladet om Oliver, som skriver, at hans hund da endelig bare kan sige nej! Hvad ville han da have, at den skulle udtrykke - VUF VUF????? Jeg har decideret lyst til at brække mig.

Er du enig med Gustav?? Skriv et svar i kommentarfeltet.

LÆS OGSÅ: OFFICIELT: Sugar og Knaldperlen ER kærester

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.