Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende

Forsidefruen har langtfra haft den nemmeste barndom.

Da Gunnvør Dalsgaard, 35, blot var tre og et halvt år gammel, blev hendes mor ramt af en bil og døde. Gunnvørs far stod tilbage med fem små børn, hvor Gunnvør var den yngste, og der er ingen tvivl om, at det var en svær tid for familien.

Indtil nu har Gunnvør ikke ønsket at åbne op om den triste historie i offentligheden, men i den spritnye sæson af 'Forsidefruer', som havde premiere her til aften, fortalte hun nærmere om sin barndom:

-  Det var bare tragisk og intet andet. Det var hendes fødselsdag, hun døde på, for at det ikke skal være løgn, og det splittede selvfølgelig min familie fuldstændig i atomer. Jeg tror, det har været nogle meget hårde år, som jeg egentlig altid har været glad for, at jeg ikke kan huske. Desværre kan jeg heller ikke huske min mor. Jeg må simpelthen have fortrængt hende, fortalte en rørt Gunnvør i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Derfor sagde jeg ja til mere ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy om ‘Forsidefruer’ sæson 3: Der er masser af guf

Fylder meget i hverdagen

Selvom det i dag er 32 år siden den tragiske hændelse fandt sted, står det klart, da Realityportalen.dk møder Gunnvør, at hendes mor stadigvæk har en stor plads i hendes liv.

- Det har en stor betydning for mig, at jeg har mistet min mor. Det er jo ikke noget, jeg tænker på hver eneste dag, men hun fylder rigtig meget i min hverdag, hvilket jeg synes er rigtig fint. Vores datter Hanna er også opkaldt efter hende, og dét betyder noget - også for børnene. Når Hanna møder fremmede, så fortæller hun, at hun er opkaldt efter sin mormor. Det rører mig. Børnene kan også finde på at sige, at de savner mormor, selvom de jo aldrig har mødt hende. Men det er fint, at de alligevel forholder sig til det, og den uretfærdighed der er i, at man kan blive ramt at en bil, forklarer Gunnvør til Realityportalen.dk:

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne

- Samtidig har tabet af min mor også givet et perspektiv på livet, som jeg prøver at lære mine børn. Man skal få det bedste ud af livet, for hold op hvor skal man bare nyde det, man har, mens man kan, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Stort drama i ‘Forsidefruer’: Vi bliver ALDRIG veninder igen!

Gunnvør fortæller desuden, at hun heldigvis har verdens sejeste far, der har opdraget hende og hendes søskende rigtig godt.

- Jeg er ikke blevet en lille prinsesse, men en pige med ben i næsen takket være ham, fortæller hun med et smil.

Forsidefruen åbner op for mere om sin barndom i sin og psykologen Mette Holms samtalebog; Højt at flyve, aldrig at falde, som starter forsalg i næste uge.

Se næste afsnit af 'Forsidefruer' torsdag klokken 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie efter skilsmissen: Sådan har jeg det

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Jeg var i tvivl om ny sæson ‘Forsidefruer’