Gravid ung mor afslører kønnet

Den tidligere 'De unge mødre'-deltager Victoria Damkjær og kæresten Sebastian, der har dannet par et års tid, venter deres første fælles barn. Victoria har i forvejen sønnen Noah, som man fulgte i tv-programmet.

Parret har for nylig været til kønsscanning, og resultatet, der viste en lille pige, var glædeligt hos Victoria.

- Jeg blev meget overvældet, lige da vi fandt ud af det, fordi jeg simpelthen var så glad og lykkelig. Nu har jeg jo Noah, så en lille prinsesse er jo bare perfekt, fortæller Victoria til Realityportalen og afslører, at det ikke var alle, der tog nyheden ens.

LÆS OGSÅ: Ung mors datter er indlagt: Vi er meget bange for at miste

- Noah ville helst have haft en lillebror, så der gik da lige et par dage, før han rigtig accepterede, at han skulle være storebror til en pige, men på trods af det glæder han sig stadig rigtig meget til at blive storebror, fortæller Victoria, der endnu ikke ved, hvad den lille pige skal hedde.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie fortæller om sin 30 års. 

LÆS OGSÅ: For første gang: Ditte Julie afslører alle detaljer om begge brud

Selvom det er ni år siden, Victoria sidst var gravid, så husker hun, hvordan det føles, og denne gang er det hårdere.

- Graviditeten går sådan set ganske fint, bortset fra at jeg har døjet rigtig meget med hovedpine, kvalme og opkast. Jeg kan huske, at jeg i graviditeten med Noah slet ikke var nær så “ramt”, fortæller Victoria, der stadig har det skidt, men det går den rigtige vej.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Noah, der i februar fyldte ni år, har udviklet sig meget, siden han var på skærmen i tv-serien 'De unge mødre'.

- Han har det super godt og er simpelthen blevet en super selvstændig (og stædig) ung mand. Hans personlighed er så fantastisk og udvikler sig hele tiden. Han elsker for eksempel musik, og han har hurtigt lært sig selv at spille både på keyboard og guitar. Han er simpelthen bare så god til det, fortæller den stolte mor, der kan afsløre, at Noah og hendes nye kæreste Sebastian har det godt sammen.

Foto: Kanal 4/Janus Nielsen
Foto: Kanal 4/Janus Nielsen

LÆS OGSÅ: Vidste du det? ‘Robinson’-deltager gift med ‘Paradise’-babe