Gravid realitybabe afslører sønnens navn

Nu afslører realitystjernen, hvad den kommende søn skal hedde.

I slutningen af sidste år afslørede ‘Jersey Shore’-stjernen Nicole ‘Snooki’ Polizzi, at hun er gravid, og at hende og manden, Jionni LaValle, i år bliver forældre til tre.

Parret, der i forvejen har seksårige Lorenzo LaValle og fireårige Giovanna LaValle, venter en dreng. Og nu ligger det også fast, hvad det kommende familiemedlem skal hedde.

LÆS OGSÅ: Så vildt bor hun: ‘Jersey Shore’-stjerne sælger millionvilla

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne skal i fængsel – men først skal han giftes

På Instagram viser hun sin flotte mave frem, og der er i hvert fald ingen tvivl om, at der vokser et lille menneske inde i hende. Med et hashtag afslører hun i opslaget, at sønnen får navnet Angelo, når han kommer til verden.

I sæson to af ‘Jersey Shore: Family Vacation’ afslørede Nicole ‘Snooki’ Polizzi, at parret forsøgte at få et tredje barn - en drøm, der altså er gået i opfyldelse. Det ligger allerede nu fast, at der kommer en sæson tre af serien, og her kan seerne formentlig få lov til at se mere til graviditeten.

LÆS OGSÅ: ‘Jersey Shore’-stjerne erklærer sig skyldig: Risikerer 15 år i fængsel

Herunder kan du se billedet, som hun har delt:

 
View this post on Instagram
 

BIG MAWMA ?? #almosttime #ANGELO ??

A post shared by Nicole "Snooki" Polizzi (@snooki) on

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles