Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Fie Laursen har fået stjålet alt og må starte på en frisk.

Den sidste uge har været et sandt mareridt for Fie Laursen, som føler sig både krænket og chikaneret på det groveste. Det skriver hun på Instagram, hvor hun har fået en ny profil.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut 

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- Mine sociale medier blev hacket lige før nytår, så jeg måtte lave ny email, FB, IG, snap, Apple ID, Dropbox, Wetransfer osv. osv., min stalker chikanerede med daglige spam opkald (50+ om dagen) og truede med alt, han havde fra at være logget ind på diverse. Min eneste udvej var at slette alle mine sociale medier, få nyt tlf nr, ny tlf, iPad og MacBook, skriver Fie på sin nye Instagram-profil og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson ‘Forsidefruer’

- Jeg har haft klikket på links, han har sendt, og mit gæt er, det er måden, han har fået adgang til alt. Det har været rigtig hårdt og krænkende, og som kommende mor stod jeg i mit værste mareridt og følte, at hele mit liv var i en anden persons hænder. Så for at værne om min søn er jeg startet forfra alle steder og har valgt at acceptere følgere en gang om måneden, så jeg har en mulighed for at gennemgå ægte profiler, og han ikke sidder og lurer med.

LÆS OGSÅ: CHOK: Elviras kæreste tilbageholdt i Iran

Ramt af chok

Selvom det har været en voldsom oplevelse for Fie at blive blottet på den måde, så forsøger hun at få det bedste ud af det.

- Siden jeg blev gravid, har jeg følt anderledes. Alt der var nice og vigtigt før, er meningsløst nu, og mit fokus er at værne om og beskytte min søn, der kommer til juni. Derfor prøver jeg at passe på mig selv i en følsom tid og håber, at min stalker vil lade mit liv være. Jeg er pt ramt af et stort chok efter krænkelsen og har fået det lidt mærkeligt med sociale medier, da jeg har lært nu, at en person kan tage alt magten over en her, og bare styre og gå ind i ens private liv. Derfor er jeg lidt langsom om at komme tilbage til mig selv her, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ærgerlige Nicklaes: Alle planer er droppet

- Mit eneste og vigtigste fokus er at være en god mor, og måske var det universets måde at lade mig starte forfra og lære mig, at folk er farlige. Hvilket gør, at jeg nu kan passe endnu bedre på, hvad jeg deler og skabe et endnu bedre privatliv for min elskede søn Mateo. Tak for støtten