Grand prix-darling: Derfor falder jeg kun for ældre mænd

21-årige "Only Teardrops"-sangerinden Emmelie de Forest er altid kun faldet for fyre, der er ældre end hende selv.

Michael Douglas har gjort det, Peter A.G har gjort det, Jørgen Leth gør det hele tiden. Eksempler på ældre mænd, der går efter unge kvinder, findes der nok af.

Men historien om, hvorfor nogle unge kvinder går specifikt efter mænd, der er væsentligt ældre end dem selv, er knap så ofte fortalt.

For den 21-årige "Only Teardrops"-sangerinde, Emmelie de Forest er svaret imidlertid klart. Hun er altid kun faldet for fyre, der er ældre end hende selv.

- Det er nok fordi, jeg altid har været mere moden end mine jævnaldrende og vidst, hvor jeg ville hen i livet. Uden at generalisere, så er det jo ikke alle fyre på min alder, der ved det, siger hun.

LÆS OGSÅ: Rekord-mange så Eurovision fra København

Fandt sammen med musikerkollega

I marts sidste år fandt hun sammen med musikerkollegaen Jakob Schack Glæsner, der er dobbelt så gammel som hun selv. En aldersforskel, der kan synes stor for mange, men som føles helt naturlig for den unge grand prix-vinder.

- Min kæreste ved, hvem han er, og hvad han vil med sit liv. Det er godt for mig, siger hun.

Emmelie de Forest mødte sin modne mand i februar sidste år under arbejdet på sit debutalbum "Only Teardrops", der deler titel med vindersangen fra Eurovision 2013.

Den unge sangerinde mærkede de berømte sommerfugle i maven første gang under en skrive-session sammen med Jakob Schack Glæsner.

- Vi kunne bare mærke, der var god kemi. Vi snakkede godt sammen - også efter arbejde. Men vi holdt nok begge lidt igen lige i starten. Vi havde jo en hel plade, vi skulle have færdig, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Den skæggede dame vinder Eurovision

Inviteret på sushi

Men i slutningen af arbejdsprocessen, da pladen var så godt som færdig og holdet så småt begyndte at pakke sammen, tog den 43-årige musiker og producer sig endelig sammen.

- Han inviterede mig ud en aften - på sushi, hvilket er min livret, siger sangerinden og smiler lykkeligt.

- Det skete faktisk ret hurtigt. Når man først bliver forelsket, er der ikke så meget at gøre, siger hun.

Forelsket har Emmelie de Forest været flere gange før. Og følelserne har altid styret hende i sikker retning af ældre mænd.

- Jeg er faktisk aldrig faldet for en på min egen alder. Ud over en enkelt sommerflirt, da jeg var 13, har jeg aldrig været kæreste med nogen på min egen alder. De har altid været ældre end mig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Basim taler ud: Svært at møde piger i Danmark

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.