Grådkvalt Heidi Frederikke: Derfor var hun så nervøs

Der er to særlige grunde til, at nervøsiteten spændte ben for Heidi Frederikkes danseevner i aftenens program.

I aften blev det Heidi Frederikke og Michael Olesen, der måtte få gang i dansefødderne for anden gang, da de blev sendt ud i omdans. Men til parrets store lettelse blev de reddet af seerne på målstregen, og vi måtte i stedet sige farvel til Jakob Åkerlind og Camilla Dalsgaard.

LÆS OGSÅ: Syg efter 'Vild med dans'

Heidi Frederikke og Michael fik nemlig det markant laveste sæt point af dommerne, og parret var enige med dommerne i, at aftenens dans ikke var Heidi Frederikkes bedste, og det skyldes hendes nervøsitet.

- Jeg er blevet nervøs hver gang, fordi dansen virkelig har kastet mig ud på dybt vand. Det er noget, jeg overhovedet ikke kan og kender. Jeg elsker det, men alt er nyt. Derfor bliver jeg sindssyg nervøs hver gang, fortæller en berørt Heidi Frederikke, da HER&NU taler med parret kort efter afgørelsen.

LÆS OGSÅ: Derfor må kendt tv-vært ikke være med i 'Vild med dans'

Dansede som nummer ét

I aften gjorde nervøsiteten, at Heidi Frederikke var tæt på at kollapse under parrets dans. Men nervøsiteten plejer dog at være noget, som Heidi Frederikke kan få styr på.

- De andre gange har jeg fået ro på igen og fået det håndteret. Jeg er meget et menneske, der har brug for at håndtere tingene. Det har jeg formået at gøre de andre gange sammen med Michael. Tak for det, lyder det fra Heidi Frederikke, der giver Michael et anerkendende skulderklap.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært på afvænning

Der var en helt særlig grund til, at nervøsiteten var ekstra højt oppe i skyerne i aften.

- Jeg formåede jeg ikke at få ro på i dag. Der var ukontrollerbar nervøsitet i min krop. Vi dansede som nummer ét, og det slog mig lidt ud, at jeg ikke fik muligheden for lige at finde ro til at håndtere nervøsiteten. Jeg kunne slet ikke styre noget som helst. Jeg har aldrig nogensinde prøvet noget lignende, forklarer tv-værten.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas i chok: Vi har mistet alt

Ikke længere rygsmerter

Heidi Frederikke har i flere uger kæmpet med rygsmerter, og dét, at smerterne ikke længere var en hæmsko, lagde ekstra pres på Heidi Frederikke.

- Det her var første dans, hvor ryggen ikke på nogen måde drillede længere. Det har vi begge været vildt glade for og vi glædede os meget, fordi den her dans var noget, Heidi Frederikke elskede rigtig meget, og som hun havde glædet sig til at vise, nu hvor hun ikke var påvirket af ryggen, og vi ville kunne vise, hvor meget hun har rykket sig, forklarer hendes dansepartner Michael Olesen.

LÆS OGSÅ: Karina efter skilsmissen: Vi har vidst det længe