Foto: Privat
Foto: Privat

Glennie har mistet sit ufødte barn

Den unge mor kunne tidligere fortælle, at hun igen var blevet gravid, men at hun sammen med manden havde besluttet ikke at beholde barnet Men nytårsaften ville skæbnen noget andet.

I december måned kunne Realityportalen.dk fortælle, at Glennie fra 'De unge mødre' var blevet gravid, men ønskede en abort. Hun og manden Christian kom dog på andre tanker, men sådan skulle det ikke gå. Den unge mor aborterede nemlig nytårsaften.

- Jeg begyndte at pletbløde den 26. december. Lægen sagde, at så længe det ikke var mere, var det okay. Men nytårsaften begyndte jeg at bløde rigtig meget. Lægen som jeg talte med sagde, at jeg højst sandsynlig havde aborterede, og hvis jeg fik ondt eller begyndte at bløde meget, skulle jeg kontakte dem igen. Natten gik fint, og jeg havde ikke ondt mere. Men tirsdag morgen blødte jeg rigtig meget, og havde så voldsomt ondt, at jeg ikke kunne stå op. Vi ringede efter en læge, som ringede 112, da de mente, at jeg ikke var færdig med at abortere, forklarer Glennie til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Malou Stella: Folk burde skamme sig

Var i tvivl

Glennie havde tidligere fået at vide, at hun måske kunne riskiere en abort, hvilket også var en af årsagerne til, at hun og manden Christian valgte en abort.

-Scanningen og blodprøven viste os til at starte med, at HCG-tallet (red. graviditetshormon) var meget lavt i forhold til den uge, jeg var i. Og dette kunne betyde, at der var noget galt. Sygehuset sagde, at jeg godt kunne forvente, at jeg måske ville abortere på et tidspunkt. Så vi fik derfor en tid til abort, forklarer Glennie.

Senere i forløbet begyndte tallet dog at stige, så parret besluttede for en stund at beholde barnet, da dets chancer for overlevelse blev bedre.

-En kort tid havde vi faktisk bestemt os for at beholde det. Men til sidst blev vi alligevel blevet enige om en abort, siger Glennie.

LÆS OGSÅ: Glennie skal have en abort 

Det var for det bedste

Oplevelsen har været meget ubehagelig for Glennie, selvom hun nu godt kan se, at det var for det bedste.

- Jeg var meget ked af det bagefter og kunne heller ikke rigtig sove den første nat. Men jeg prøver at se det på den positive måde. Når kroppen udskiller det, er det måske fordi, at der er noget galt alligevel. Jeg synes ikke, at det her en sjov oplevelse og ønsker ikke andre skal opleve det, fortæller den berørte mor.

Nu vil familien se fremad og nyde tiden sammen.

- Nu skal tiden bruges på min familie. Vi skal flytte i et hus i Herning her den 1. februar, og det glæder vi os meget til. Og min skole går rigtig godt, jeg fik et 10-tal lige før jul, slutter Glennie.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.