Glæd jer! Stor nyhed fra 'De unge mødre'

Der venter 'De unge mødre'-seerne noget nyt i den kommende sæson af reportageserien.

Det sidste afsnit af den 27. sæson af 'De unge mødre' løb tidligere på måneden over skærmen, som Realityportalen allerede tidligere har afsløret, er der fuld gang i optagelserne til endnu en sæson.

Her kan man blandt andet glæde sig til at komme helt tæt på Nanna-Johannes bryllup med kæresten Michael, men det er ikke den eneste gode nyhed, hvis du er glad for 'De unge mødre'. Den kommende sæson byder nemlig også på et helt nyt tiltag.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra ‘De unge mødre’?

På Instagram afslører 'De unge mødre'-redaktionen nemlig, at flere af deltagerne filmer fælles ting til sæsonen. Her viser de et par glade deltagere i form af Martinna Petersen og Nanna Eliasen, der er på optagelse sammen, og de slår fast, at man godt kan glæde sig.

- Vi har været på optagelser sammen i dag. Det har bare været megaspændende, for nu sker der en hel masse nyt i 'De unge mødre', siger Nanna, inden Martinna følger op:

- Det er så godt. Det har været virkelig hyggeligt at lave et program sammen. Det er helt noget andet, når man er sammen om det, slår den unge mor fast.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

LÆS OGSÅ: Efter indlæggelse og alvorlig sygdom: Sådan går det med ‘De unge mødre’-søn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da 'De unge mødre på slottet' åbnede op om voldelige forhold.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

Hemmelige optagelser

I opslaget bliver det også fortalt, at Martinna har lavet optagelser med Luna Munk. Alle tre deltagere var forud for seneste sæson en del af specialserien 'De unge mødre på slottet', hvor de skulle arbejde med selvværd og personlig udvikling.

Det vides dog ikke, om de nye optagelser relaterer sig til det. Realityportalen har været i kontakt med både Nanna og Martinna, som ikke ønsker at løfte sløret for, hvad optagelserne drejer sig om.

- Vi optager afsnit sammen, men hvad det handler om, kan jeg desværre ikke sige noget om endnu, fortæller en hemmelighedsfuld Martinna, mens Nanna heller ikke må sige noget på nuværende tidspunkt.

Det vides endnu ikke, hvornår den nye sæson af 'De unge mødre' får premiere, mens det heller ikke vides, om andre af deltagerne filmer historier sammen.

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Glennie klar til ‘De unge mødre’-comeback

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe i stor triumf: Jeg fældede en tåre

Herunder kan du se opslaget, som 'De unge mødre'-redaktionen har delt:

LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe skal skilles efter to år

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Fie: Jeg vil have en bad boy i forklædning