Glad 'Vild med dans'-babe: Det er verdens bedste match

Emili Sindlev er i 'Vild med dans' på mange måder helt på udebane. Den største udfordring bliver at slippe kontrollen.

23-årige Emili Sindlev har næsten en halv million mennesker, der hver dag følger med i alt, hvad hun poster på Instagram. Men ved at følge med på det sociale medier er det hendes arbejde som stylist og fashion influencer, man lærer at kende, ikke hende som menneske.

Derfor er det helt nyt for Emili, at hun nu i 'Vild med dans' skal til at åbne op om, hvem hun er, og hvad hun mener og føler.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem vinder ‘Vild med dans’ 2020?

- Det har jeg tænkt meget over. Det føles vildt specielt, at folk nu skal lære mig at kende. Folk har ikke har til nu ikke skulle forholde sig til noget, jeg har sagt, for mit univers er visuelt. Mit arbejde er at udtrykke mig gennem tøj og de samarbejder, jeg har. Så det der med lige pludselig at skulle have en stemme, og fortælle folk, hvem jeg er, og hvad jeg laver, dét føles specielt, forklarer Emili Sindlev til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

Emili Sindlev til pressemøde på 'Vild med dans'. (Foto: Anthon Unger)
Emili Sindlev til pressemøde på 'Vild med dans'. (Foto: Anthon Unger)

Influenceren har aldrig lavet tv før, men hun føler sig i nogle af de bedste hænder, fordi hun skal danse med Mads Vad, der i år skal være med for gang nummer 14. De to havde fra allerførste møde god kemi, og faktisk håbede de på, at de ville blive matchet som par.

- Emili er en drømmepartner at lave come back med. TV 2 er virkelig gode til at se, hvilke personligheder, der vil kunne skabe noget godt energi sammen, siger Mads Vad, der vender tilbage til 'Vild med dans' efter et års pause, hvor han er blevet far til Sander, som i dag er 15 måneder.

Vi skal bare vinde

Emili og Mads er ikke bare som par et godt match. Emili og 'Vild med dans' passer også perfekt sammen. I hvert fald hvis man lytter til dem, der kender hende godt, og derfor har alle reageret meget positiv, da det kom ud, at hun skal være med i underholdningsprogrammet.

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson ‘Vild med dans’

 
View this post on Instagram
 

New week energy 💙

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

- De fleste har sagt, at det nok er det bedste match i hele verden. Folk, der kender mig ved, hvor energisk og hoppeboldsagtig jeg er. Og hvor meget jeg elsker at danse og synge og have det sjovt. Så nu må vi se, om de har ret i, at det ikke kunne passe bedre, fortæller hun.

Da Realityportalen møder det nye 'Vild med dans'-par, har de endnu ikke været i træningslokalet sammen. Men de har dog lagt en plan for, hvad de vil opnå med sæsonen, og hvad der bliver udfordrende ved at være med.

- Vi har bare snakket om, at vi skal vinde. Det er bare det. Vi skal have det sjovt og hygge os. Og så kan man jo ikke gøre mere. For mig bliver det udfordrende at slippe kontrollen og give mig hen til programmet og til Mads. Og det eneste jeg har styr på, er jo tøjet, siger Emili.

LÆS OGSÅ: Nybagt mor og ‘X Factor’-dommer: Tager baby med på job