Giver ikke slip: Vi er blevet afhængige af hinanden

Albert og Jenna kommer til at savne at dele hverdagen sammen, nu når 'Vild med dans' er slut. Men de giver bestemt ikke slip på hinanden af den grund!

Den syttende sæson af 'Vild med dans' er netop afsluttet, og det er særligt sørgmodigt for danseparret Albert Rosin Harson, 18 og Jenna Bagge, 31, der har fået et helt særligt bånd til hinanden gennem sæsonen.

- Vi er jo nærmest blevet til et gammelt ægtepar, fordi vi har trænet sammen hver eneste dag og brugt ekstremt meget tid på at danse, og det skal vi ikke mere, så det er jo bare trist, at vi ikke har den der hverdag sammen mere, selvom vi selvfølgelig sagtens kan se hinanden, forklarer Jenna til Realityportalen.

TAG QUIZZEN: Den store 'Vild med dans'-quiz

For selvom danseparret ikke længere skal mødes til de daglige træninger, så har de bestemt tænkt sig at fortsætte deres relation efter 'Vild med dans'.

- Jeg er sikker på, at vi kommer til at se hinanden! Vi er blevet afhængige af hinanden, fordi vi har været så meget sammen. Jeg tror helt automatisk, at vi kommer til at mødes igen, det er jeg slet ikke i tvivl om, understreger Albert.

Albert og Jenna endte på en andenplads til 'Vild med dans' 2020

Albert Rosin Harson & Jenna Bagge endte på en andenplads i årets 'Vild med dans'-finale (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)
Albert Rosin Harson & Jenna Bagge endte på en andenplads i årets 'Vild med dans'-finale (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

Mange kæresterygter

Der har været mange rygter om, at den tydelige kemi imellem Albert og Jenna skulle være mere end bare venskabelig. Det har de dog begge afvist gennem hele sæsonen.

Alligevel har det for mange været svært ikke at læse lidt flirt ind i parrets mange intense danse til romantisk musik - eller i Alberts udtalelse om at servere morgenmad for Jenna, i at parret giver hinanden lange fodmassager, går i biografen sammen arm i arm, samt at Albert har mødt Jennas familie.

De mange tætte danse har hjulpet til at sætte fut i kæresterygterne om Albert og Jenna

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge ved premieren på 'Vild med dans' (Foto: Anthon Unger)
Albert Rosin Harson og Jenna Bagge ved premieren på 'Vild med dans' (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

Spil for galleriet?

Dog afviser både Albert og Jenna fortsat, at deres relation skulle være romantisk - og at deres relation skulle udvikle sig sådant efter 'Vild med dans' nu er slut.

De afviser også begge to, at de bevidst skulle have spillet på de mange rygter om, hvorvidt de dannede par eller ej, for at skaffe sig stemmer og opmærksomhed.

- Vi har været helt oprigtige i alt, hvad vi har gjort, og vi har den kemi, som man ser på skærmen. Vi har ikke forsøgt at fake noget for at skaffe flere stemmer i hvert fald, vi har jo lukket den ned hver gang, vi er blevet spurgt, om vi har været kærester, forklarer Albert, og Jenna bakker ham op:

- Det er bare meget dybere. Vi har bare haft en mega god relation, og det tror jeg måske, at man har kunne se. Og så har der været spekuleret i alt muligt andet, men den gode relation har været helt ægte og oprigtig, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-Jenna: Albert har mødt hele familien