Foto: Kasper Bay-Kastrup
Foto: Kasper Bay-Kastrup

'Gerodie Shore'-drengene: Reality-tv er ikke lutter lagkage

Scott Timlin og Jay Gartner giver gode og brugbare råd til kommende realitystjerner.

Røde løbere, champagne, vilde fester og en masse opmærksomhed. Livet som realitystjerne kan ofte virker flatterende, men ’Geordie Shore’-drengene, Scott og Jay, anbefaler, at man tænker sig om en ekstra gang, inden man tilmelder sig et tv-program.

-Man skal ikke forvente, at det er lutter lagkage. At lave et realityshow kan ofte være hårdt arbejde, og med lange dage med optagelser. Desuden skal man vænne sig til, at folk pludselig har en mening om en. Så på mange måder handler det om at have en stor personlighed, og at være sig selv, fortæller Scott Timlin til Realityportalen.dk og bliver suppleret af en enig Jay Gartner:

-Det handler netop om at være sig selv. Seerne vil hurtigt kunne se, hvis man er falsk. Desuden er det vigtigt, at man kan se sig selv samt familie og venner i øjnene efterfølgende, siger Jay.

LÆS OGSÅ: 'Geordie Shore'-drengene er løs i København

Især pigerne har det svært

Scott og Jay på den røde løber til EMA MTV preparty. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)
Scott og Jay på den røde løber til EMA MTV preparty. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Som realitystjerne vil man ofte kunne se sig selv omtalt i aviser, blade og på de sociale medier.  Dog er ikke al omtale lige positiv, og især pigerne har det svært, mener ’Geordie Shore’-drengene.

- Det er især pigerne, det går ud over. Især på de sociale medier, hvor de ofte må stå model til andres rygter og ondskabsfulde kommentarer. Det er i hvert fald, hvad vi oplever i forhold til vores program, fortæller Scott.

-Selvfølgelig bliver der også skrevet knap så pæne ting om os fyre, men jeg tror ikke, at vi tager det helt så personligt, siger Jay og forsætter:

-Jeg ved også, at det kan være svært for min kæreste at være sammen med mig, fordi jeg er kendt. Og det er nok sværere for hende, end hvis rollerne var omvendte.

LÆS OGSÅ: Amalie scorer Scott fra 'Geordie Shore'

Reality kan åbne døre

Hvis man forvalter sin realitykarriere rigtig, så kan den faktisk åbne op for en masse muligheder, mener drengene, som ikke selv har planer om at gå tilbage til et almindeligt hverdagsjob.

-Jeg havde svært ved at finde ud af, hvilket job der passede til mig. Og jeg droppede endda ud af universitet, så ’Geordie Shore’ er faktisk det længste job, jeg nogensinde har haft, og jeg elsker det. Jeg vil gerne forsætte med at lave tv, fortæller Jay.

Scott Timlin udlukker ikke, at han ikke vil lave tv i fremtiden, men går med drømme om at være selvstændig.

- For det første har reality-tv givet mig mulighed for at købe et hus. Derudover har jeg startet min egen linje af kondomer, og i øjeblikket arbejder jeg på at skulle åbne min egen restaurant. Så jo, en realitykarriere kan åbne muligheder for dig i livet, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Ulven jubler: Har købt sig ind i ny bar 

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.