Geggo taler ud om hård barndom: Det var ikke fedt!

Selvom hun er hårdfør, så var det ikke altid en dans på roser, og Geggo ønsker noget andet for sine egne børn.

I podcasten 'Geggo & Cengiz - Helt ærligt' kommer man ofte tæt på parret, og i denne uges afsnit snakker de om deres nye hus. Det får Geggo til at reflektere over sin egen barndom, hvor hun både har boet over 30 forskellige steder og haft intet mindre end 11 skoleskift.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

- Jeg snakker ikke så meget om flytninger, måske fordi jeg altid har haft en tendens til at romantisere min barndom lidt. Nu bliver det lidt dybt. Men jeg har altd været sådan lidt "Nej nej, det var hyggeligt, vi flyttede bare, det gjorde ikke noget, og det var også sjovt at bo nye steder" Men når man tænker tilbage nu har det jo ikke været så fedt, fortæller Geggo og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Cengiz: Geggo spiser for meget

- Det er så langt ude, og det har jeg også altid været sådan lidt "Det var meget sjovt at prøve", men det var jo ikke sjovt. Det var kaotisk. Det har jo været alt andet, end det  jeg gerne vil give mine børn, og der synes jeg også, jeg formår at bryde den sociale arv.

Har behov for det kedelige

Hendes drøm er at give sine børn en tryg opvækst, hvor de ikke skal flytte rundt, ligesom hun selv gjorde. Og selvom hun elsker sin mor, så indrømmer hun også, at de to er meget forskellige.

LÆS OGSÅ: Geggo fortryder brystoperation

-  Min mor ville kalde det så kedelig bearnaise som overhovedet muligt. Hun har altid sagt, du er jo lidt kedelig, men hun mener det faktisk positivt, selvom man ikke skulle tro det. Jeg kan godt lide det kedelige, jeg har behov for det kedelige. Jeg har brug for en murmestervilla med mine børn, der går i en tryg og god skole i den samme privatskole hele deres liv.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Har modtaget dødstrusler efter øråd

Hvor Geggos barndom har været meget omskiftelig, så har Cengiz' barndom været noget mere stabil, og han har boet det samme sted i hele sin skoletid.

- Jeg havde den fedeste barndom, og vi er jo flyttet derud, hvor jeg kom fra. Det er derude, hvor jeg er vokset op. Jeg synes jo selv, jeg havde den fedeste barndom.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne gift for tredje gang

Fik aldrig mad med i skole

Et af de punkter, hvor Geggo mærker, at hendes barndom stadig sidder i hende, er, når hun skal lave Albas madpakke. Der skal nemlig ikke mangle noget, og hun gennemgår den minutiøst, hvis det er Cengiz, der har smurt den.

- Jeg tror, det er en form for traume. Når man som jeg gik i folkeskole og ikke havde madpakke med, det havde jeg stort set aldrig, når jeg ikke var i plejefamilie. Og når man ikke havde madpakke med, så sagde læreren: "Er der nogen, der kan undvære en mad til Stephanie", fortæller hun i podcasten.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-stjerne tager stor beslutning: Nye fremtidsplaner

Og den oplevelse kunne hun godt have været foruden som en fast del af barndommen. Udover at finde det pinligt, så lærte hun også, at børn kun giver det mad væk, de ikke selv vil have, og så var hun meget kræsen.

- Måske på grund af det, og fordi jeg aldrig havde madpakke med, så går jeg så meget op i Albas madpakke, det kan jo tage mig en time at lave den. Jeg går for meget op i den madpakke, og det tror jeg er derfor.